Inspiration #15

Végre újra itt vagyok és végre, hogy szusszanhatok egyet, nagyon szükségem volt már erre. Na semmi szabadságról vagy nyaralásról szó sincs ám, csupán a szombatjaim szabadulnak fel szeptemberig, ugyanis múlt szombaton volt az OKJ-s tanfolyamom 3. modulzáró vizsgája (ami sikerült, ráadásul elég jól, juhú!) és így most kaptunk egy kis szünetet a nyárra. Nagyon vártam már ezt, mivel az elmúlt időszak úgy érzem, hogy minden erőmet leszívta, a vizsgák előtti heteket pedig végigidegeskedtem, szóval sok volt már ez így egyszerre és nagyon örülök, hogy most egy ideig legalább a sulitól elköszönhetek - habár sajnos kénytelen leszek majd tanulni, mert szinte rögtön újabb vizsgáink lesznek majd szeptemberben. De most nem is akarok erre gondolni és a munkára se, meg az egyéb problémákra, amik mindig akadnak, hanem csak csodás, nyári képeket akarok nézegetni és ábrándozni arról, hogy egy tengerparton lógatom a lábam  - ami kissé mazochista dolog, mivel sajnos egy ideig még biztosan nem jutok el semmilyen tenger közelébe se. :D De álmodozni azért szabad, igaz?! :)

1. Fashion
Imádom, ahogy egy b&w szettbe egy élénk színt csempészve ilyen ütős összhatást kapunk!


2. Beauty
Gigi Hadid szerintem igazán különleges szépség, így már csak emiatt is megállná itt a helyét, no de nézzétek a csodás sminkjét (óh, az a tusvonal!).


3. Sweet Home
Megvan a fülledt, párás levegőjű trópusi sziget buja növényvilágában megbújó gyarmati stílusú ház? Na pontosan ilyennek képzelek el benne egy hálószobát. Álomszép.


4. Cute
Tekibaba! :D Jajj de szeretném egyszer élőben látni, ahogy kikelnek és elkezdenek teperni a tenger felé. *.*


5. DIY
Bizony, azokon a lufikon eredetileg nincsen pálmalevél! ITT olvasható és látható az elkészítésük lépésről-lépésre. (Bébiananász nehezékek, aww *.*)


6. I Love...
...kagyók! A megannyi különböző formájú, méretű és színű kagylók mindig is lenyűgöztek és ugye tudjátok, hogy lehet bennük hallani a tengert? <3


7. Hot
Nem szerepelt még itt Andrew Lincoln?! Sürgősen orvosoltam ezt a problémát, mivel nagyon is, hogy idevaló - csak a bozontos szakállához ne térjen vissza soha többé! :D


8. Nails
Ahhhh de gyönyörű ez a manikűr!!!


9. Yummy
Jöhet egy kis fagyi ilyen körítéssel?


+1 Laugh
Így valahogy! :'D


Melyik a kedvencetek?

1 megjegyzés:

Ági - Niceties in my life blog írta...

Teki 💜 imádom őket :-)
Jó pihenést. :-)

Megjegyzés küldése