Manikűrvadász 20. forduló [Blobbicure]

Telik ám az idő rendesen, hiszen immáron 20. alkalommal került meghirdetésre a Manikűrvadászat! Szerencsére a résztvevők lelkesedése az első forduló óta töretlen, így ezúttal is jó sokan kerekedtünk fel, hogy elejtsünk egy újabb trófeát.


Niki (Lakkjegyzet) koordinálta az őszi vadászszezon második körét, így most nála tudhattam meg azt, amit mindig izgatottan várok, azaz, hogy ezúttal kitől kell választanom egy manikűrt. Nem kellett sokat várnom a jelentkezési határidő lezárulta után, ugyanis már másnap kihirdetésre kerültek a párok és ráadásul rögtön két személyt is kaptam, hiszen Léna és Dóri (Nail-maniacs) együtt vezetik a blogjukat. Mivel még nem ismertem őket, ezért először is az összes bejegyzésüket átnéztem és a lehetséges manikűröket elmentettem, majd a végén kiválasztottam azt az egyet, melyet aztán újraalkottam. És hogy melyiket választottam? Ezt, a blobbicure technikával készült manit! Szuper, hogy akárcsak a legutóbb, úgy most is kipipálhatok egy tételt a listámról. :) Mindjárt láthatjátok is, hogyan sikerült megbirkóznom ezzel a korántsem olyan egyszerű feladattal!
Az eredeti manikűr:


És az én változatom:



Habár első blikkre egyszerűnek tűnhet ez a blobbicure módszer, mégsem az. Persze nem arról van szó, hogy órákon át kell gyakorolni, de szerintem mindenkinek kell egy-két próbálkozás, míg ráérez a dologra. Nekem is kétszer kellett lemosnom a gyűrűsujjamról a lakkot, mivel az elsőnél rossz lakkot választottam (nagyon sűrű volt) és pár másodperccel később cseppentettem, mint kellett volna, a másodiknál pedig túl nagy lett az első két csepp és ráadásul itt meg túl hamar cseppentettem. :D A titok nyitja, hogy alapnak egy olyan lakkot válasszunk, ami pont kellemesen gyorsan szárad és az utolsó réteg belőle legyen egy kicsit vastagabb. A pöttyöcskékhez pedig egy olyan lakk kell, ami se nem túl sűrű, se nem túl folyós és soha ne hagyjunk túl sok lakkot az ecseten, meglátjuk majd, elég lesz a nagyobb pöttyhöz is a kevés lakk az ecset végén. Ahogy felkentük a második réteget az alap színből, várjunk egy pár másodpercet, majd jöhet is rá gyors egymásutánban az összes pötty. Mint láthatjátok, most is változtattam egy picit, mégpedig azt, hogy én nem a teljes körömfelületet borítottam be pöttyökkel, hanem csak egy-egy hullámban vittem fel azokat, illetve más színeket használtam, mert őszi színekből nem voltak ehhez a módszerhez megfelelő lakkjaim. Megmondom őszintén, nagyon örülök, hogy a harmadik próbálkozásra sikerült összehoznom ezt a manikűrt, még ha nem is lett tökéletes a végeredmény. :)

Használt lakkok:
Max Factor Glossfinity - 15 Opal
Aden Cosmetics - No. 30 Sparkling Blue
Essence Studio Nails - Better Than Gel Nails Top Sealer

Hogy tetszik az én változatom?

14 megjegyzés:

Unknown írta...

Úgy látom, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy a blobbicure amilyen egyszerűnek néz ki, annyira macerás. :D De nagyon szépen megoldottad :))

Niki, a házigazda

mesy írta...

Nagyon jól néz ki! Az a kék lakk igazán gyönyörű :) Egyszer már én is próbáltam ezt a technikát, de a blogra nem került fel. Talán nemsokára készítek még egyet :)

bree írta...

Ez a technika már megint....annnnyira tetszik : D ki kellesz próbálnom mostmár mert ez is olyan mutatós *-*

Nóri írta...

Még nem hallottam erről a technikáról, de nagyon tetszik!
Szép lett a mani, amit alkottál! ^^

Anna írta...

Nagyon elegáns. :)

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Nagyon szép! :)

Plizike(Liza) írta...

Nagyon tetszik, csodás az a kék szín *.*

bandita írta...

Nagyon tetszik ez a manikűr, jeges-fagyos gyönyörűség, hókirálynős! :)

Eleni írta...

Igazán téliesnek hat a manikűr, ami nekem nagyon tetszik. Ezt a technikát még nem próbáltam. Ügyes vagy ^_^

Ildi írta...

Nagyon szép lett :)

M. írta...

Nem bírnám kivárni a száradást, szóval le a kalappal előtted, gyönyörű lett mindemellett. :)

DoRcY írta...

Szerintem nagyon kis aranyos és csinos lett :) Nem egyszerű technika, az biztos!

IsaBella írta...

Ha jól látom, véletlenül Lénától lett vadászva Dóri helyett. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a végeredmény! Nagyon jól passzoló lakkokat választottál, öröm rájuk nézni! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :) Örülök, ha tetszik Nektek!
Niki: Így igaz, kis sunyi ez a technika! :D
Emese: Nekem is nagyon tetszik ez a kék lakk, képzeld, már hosszú hónapok óta csücsült a fiókomban, úgy, hogy ki sem próbáltam! :O :( De a Manikűrvadász lám erre is jó, hogy olyan lakkokat vegyek elő, amiket addig még nem. :) Kíváncsian várom a Te blobbicure manidat! :)
Bree: Hajrá, pár próba és menni fog simán! :)
Bandita&Azrail: Igen, szerintem is nagyon télies-hókirálynősre sikerült, pedig nem is várom még a telet! :D (Csak a karácsonyt :P)
M.: Nem kell ám szerintem sokkal többet várni, mint általában. :) Csak a fedőlakkal kell vigyázni, nehogy elmossa!
IsaBella: Jesszus, megmondom őszintén, nem esett le, hogy csak az egyik lány neve volt a bloguk linkje előtt! :O Valahogy természetesnek tűnt, hogy ezt és ezt a blogot kaptam páromul és onnan választhatok bármit, hát, ezt most elnéztem akkor rendesen! :( Azért örülök, hogy tetszik a mani, de szegény Dóri most akkor furcsán nézhet. Na majd megnézem újra a lementett manikat és akkor valamelyiket tőle is elkészítem majd.

Megjegyzés küldése