Inspiration #17 [Hello, Winter!]

Ha belegondolok, hogy a legutóbbi ilyen bejegyzésem szeptember elsején volt és a nyártól búcsúztam el benne...vagy hogy most volt még csak november eleje, mikor ismét írtam néhány posztot a blogra, aztán a következő, amit észrevettem az az, hogy már december elsejét mutat a naptár. Én pedig meglepődve konstatáltam, hogy "jé, már megint eltelt ennyi idő, a legutóbbi bejegyzésem óta?". Nagyon gyorsan telik az idő, pedig az a furcsa, hogy nagyon nem úgy érzem napközben, hogy ez valóban így lenne. Az órák csigalassúsággal telnek, egy nap egy hétnek tűnik - persze a hétvége elröppen egy pillanat alatt. Mégis, csak elmúlt ez az ősz is és remélem, hogy vele együtt elmúlik az én kedvetlenségem is, amit egy dolog okoz, de mégis, mindenre kihat.
Azért a karácsony sokat segít - egyszerűen imádom ezt az ünnepet! Így már egy-egy újabb dekoráció saját kezűleg való elkészítése is sokkal jobb kedvre tud deríteni szerencsére. És akkor itt van még a blogom és a blogos világ, melyek mindig rádöbbentenek, hogy mennyire ki is tud kapcsolni egy bejegyzés megírása vagy valaki más posztjának elolvasása, blogjának átböngészése, sajnálom is, hogy hanyagoltam ezeket az utóbbi időben. De biztos vagyok benne, hogy a most következő időszak újra belök majd a sűrűjébe, hiszen nálam nincs olyan, hogy elég, ha a decemberi téli időszakról van szó! :) Így hát üdv, december, előtted tisztelgek most ezzel az inspirációs bejegyzéssel, remélem jó leszel hozzám!

1. Fashion
Oké, kész, végem van. *.* Addig hordanám az ünnepi időszakban, míg le nem szakadna rólam!


2. Beauty
Nem vagyok benne biztos, hogy az ekkora glitter kényelmes viselet a szemhéjon (illetve hogy egyáltalán ott marad-e rendesen), de abban már igen, hogy csodásan mutat, főleg ezzel a tusvonallal!


3. Sweet Home
Annyira szép és letisztult a fehér szín és a natúr fa kettőse! Csodás kis fürdőszoba lehet ez.


4. Cute
Mikor hazamegyünk karácsonykor, egész úton bámulom a tájat, hogy elkapjam a vadvilág bármelyik képviselőjét. Persze a kedvenceim a szarvasok és őzikék. Olyan csodás, nemes állatok.


5. DIY
Készítettetek már házilag fürdőbombát? Még nem? Sürgősen orvosoljátok ezt, mert nagyon egyszerű műveletről van szó, mégis végtelen lehetőséget rejt magában.


6. I Love...
...hópelyhek! *.* Alapvetően szeretem a havat, de csak akkor, ha tél van és szép, vastag rétegben teríti be a tájat. Annyira varázslatos a természet, hihetetlen, hogy ezernyi ilyen kis csoda alkotja azt, amit aztán összegyúrunk hógolyóvá.


7. Hot
Helyet a királyi sarjnak! Előnytelen képek ide, angol vér oda (bocsánat :D), Harry herceg összességében azért mégiscsak dögös és pont. Lennék hercegné az oldalán.


8. Nails
A kék ötven néhány árnyalatával pöttyözzünk fehér alapra és készen is vagyunk a tökéletes téli manival. (Kell az a gyűrű! <3)


9. Yummy
Nutellás-mogyorós forró csoki...minden nap jöhetne! És nem, nem érdekelnének a kalóriák. 


+1 Laugh
Valahogy így vagyok vele én is! :D


Melyik a kedvencetek?

3 megjegyzés:

Nóra írta...

az utolsó :))) :D

M. írta...

A smink a legszebb! *_*

Dii írta...

Az a smink csodás *-* Mi fellépésekre raktunk mindig glittert a szemhéjunkra, mini csillámokat és nagyobbakat egyaránt :)

Megjegyzés küldése