DM-es zsákbamacska

Mikor megláttam, hogy milyen lehetőség van a DM-ben 100 pontért, azonnal akartam én is egyet, már csak a cuki cicás doboz miatt is! (Mikor kicsi voltam mindig mentünk búcsúba és ilyenkor mindig kaptam zsákbamacskát, olyan jó érzés kinyitni úgy, hogy nem is sejted mi lapul benne!) Sajnos az én kártyámon alig volt pont, de mentőövként eszembe jutott anya kártyája. Fel is hívtam és ő rögtön megnézte: 63 pontocska szomorkodott rajta. Először azt mondta, hogy nem fog vásárolni csak ezért, meg hogy úgyis alig van benne valami, de persze másnap már ment a DM-be. :) Aztán jött az újabb csalódás, bár 5700 Ft-ért vásárolt csak 19 pontot kapott. Nem tudtuk, hogy mostmár 300Ft-ért jár 1 pont. Végül mikor már lemondtam a dologról, kiderült, hogy dupla pont járt a húsvéti időszakban! Bár a blokkon 19 pont szerepelt, valójában 38-at kapott. Szerencsére így már 101 pontja volt anyunak, amit rögtön be is váltott egy zsákbamacskára, amiben a következők lapultak:

Vajon mi lehet benne?



Essence Multi Dimension 59 - Purple Diamond: bár a korall színűt szerettem volna, gyönyörűséges a színe, nem bánom, hogy ez volt benne!
Miss Sporty Lasting Colour körömlakk: nagyon érdekes rózsaszínes-narancsos(?) színű.
Swarovski fülbevaló: light pink a színe, de élőben ahogy csillog néha halvány korallosnak is tűnik, örülök, hogy ez lett benne, nem pedig a 15%-os kupon.
Essence Stays on and on and on! szempillaspirál: igazából spirálra most nem volt szükségem, de sose baj, ha van még egy pluszba. :D
Termékminták: No4711 Nouveau Cologne parfüm minta, Signal White Now fogkrém minta, Balea Nature arckrém minta.
25%-os kuponfüzet

Összességében örülök mindennek, már magának a doboznak is, mivel imádom a cicákat és a dobozkákat! :D 

Ti váltottatok ki zsákbamacskát?

2 megjegyzés:

Nóra írta...

de jó,örülök hogy sikerült kiváltani! :) bár kár hogy pont nem a korall lakk volt benne,de úgy érzem ez a lila is gyönyörű :)

Elíz írta...

Hát még én :) Igen, tényleg az! :)

Megjegyzés küldése