Mint egy hercegnő

Ariel, Hamupipőke, Hófehérke. Csak néhány a sok Disney hercegnő közül, akikről kislányként néztük a meséket. Mindenkinek megvan a kedvence, nekem a már felsorolt három, mivel az ő meséiket ismertem jobban. A szép hercegnők, a csodás ruhák, a herceg és az esküvő mind-mind elvarázsoltak minket kislányként. Tulajdonképpen a nők nagyobbik része ekkor dönti el, hogy ő milyen esküvőt akar majd, "ha nagy lesz". Persze az évek során ez sokat változik és finomodik, de egy valami mindig ugyanaz marad: mindenki gyönyörű akar lenni az esküvője napján, pont mint egy hercegnő. A Disney nagyon jól felismerte ezt, így fogták magukat és felkértek egy esküvői ruhatervezőt, hogy tervezzen nekik a hercegnőik által ihletett menyasszonyi ruhákat. Én személy szerint 3 darabot azonnal megvennék, ha tehetném, pedig tudni kell rólam, hogy a szalagavatómkor egy egész szalonnyi ruha közül egyetlenegy(!) volt csak, ami tetszett nekem. Ennek tudatában látogassatok el a következő oldalra: http://www.disneybridal.com/index.html
De még mielőtt elmerülnétek a szebbnél-szebb ruhák között, itt az én top 3-as listám, amit meg kell hagyni elég nehezen állítottam össze!

1.: Hamupipőke. Egyetlen ruha, aminek a helye nem volt kérdéses a listámon. Tökéletes.


 2.: Rapunzel. Nagyon tetszik ez a fajta megoldás, olyan egyszerű, de mégis különleges.


3.: Tiana. Kérdéses volt a top 3-ba való bekerülése. De mivel a díszek ezüst színét leszámítva tökéletes számomra, ezért megérdemli a helyét.


Annyira gyönyörűek - és még nem is láttátok mindet! Néha jó arról ábrándozni, hogy milyen esküvőt is szeretnék majd egyszer, ilyen ruhák láttán pedig aztán végképp! :)

Nektek melyik(ek) a kedvence(i)tek? Ti is szoktatok azon gondkolkodni, hogy milyen esküvőt szeretnétek majd?
 

2 megjegyzés:

Fleur írta...

Tiana <3

Nóra írta...

mindegyik nagy nagy love! <3

Megjegyzés küldése