Celluxos körmök

Emlékeztek még a Kedvenc körmök c. bejegyzésre? Abban bemutattam 6 olyan lakkozási technikát, ami nagyon tetszik nekem. Most eldöntöttem, hogy szépen sorban megvalósítom mindet a körmeimen!
Sorrendben fogok haladni, elsőként a celluxos körmöket csináltam meg. Gondolkoztam, hogy hasonló árnyalatú lakkokkal csináljam-e vagy különbözőekkel. Végül utóbbi mellett döntöttem. Mégpedig azért, mert két lakk szinte könyörgött, hogy végre próbáljam már ki őket.

Purple Diamonds
Icy Princess

Gyönyörű csillámos mindkettő, szerintem szuperül mutatnak együtt. Csak a gyűrűsujjaimon alkalmaztam a celluxos technikát, úgy éreztem most elég lesz csupán ennyi díszítés. A lakkokat könnyű volt felkenni, gyorsan száradtak és nagyon tartósak, bár lehet ez az alaplakknak volt köszönhető. A színüket és a csillogásukat pedig imádom, nem tudom miért nem használtam eddig még őket.
A celluxos köröm elkészítése egyébként nagyon egyszerű. Először felkenjük az alaplakkot, majd a fő színt. Ezután ajánlott hosszabb ideig várni, bevethetünk fedőlakkot is, a lényeg, hogy szuperszáraz legyen a lakkunk. A cellux ugyanis nagyon ragad és eleve jól rá kell nyomkodni, hogy ne folyhasson be alá a lakk. Tehát ha nem szeretnénk lenyomatos körmöt, akkor várunk. Ezután levágunk egy darabka celluxot és tetszőlegesen (jelen esetben ferdén) ráragasztjuk a körömre. Jöhet is a második szín, amit alaposan kenjünk fel, hogy biztos egyenes vonalat kapjunk majd. Ezután újabb hosszabb várakozás következik, mivel ha túl hamar szedjük le a celluxot, csúnya lesz a széle, feljöhet a lakk. Ha megszabadultunk a celluxtól már csak egy réteg fedőlakk van hátra és készen is vagyunk.
Lépésről lépésre:

És az eredmény:


Hogy tetszik Nektek ez a lila-ezüst páros? És a celluxos technika? Szoktátok alkalmazni?

4 megjegyzés:

Réku írta...

Nagyon jó ez a párosítás. Időnként nálam is előkerül a cellux.

Nóra írta...

nagyon klassz lett,tetszik! :)

Laruska Bee írta...

Nagyon jó a színválasztás! Én is imádom ezt a technikát, annyira gyors, egyszerű és mutatós, gyakran bevetem, ha valami extrára vágyom. :)

Elíz írta...

Köszi csajok! :)

Megjegyzés küldése