1 év

Tényleg ilyen gyorsan telik az idő?! Már 1 éves az én kis blogom, már 1 éve, hogy belevetettem magam a blogírás világába, s tulajdonképpen ekkortól kezdtem el jobban rákapni a blogok olvasására is. :) Örülök, hogy belevágtam és hogy jobban belemélyedtem a blogolvasásba, hiszen sok mindent tanultam is. Manapság például ha megtetszik vagy kell valami, akkor az a legelső, hogy teszteket keresek róla. :)
Ez az 1 év, amolyan belerázódás is volt részemről, megéltem a bloggerek rémálmát, mikor kényszerré vált a blogolás, de szerencsére elmúlt az az időszak. A legfontosabb, hogy élvezzük a blogolást, ne mi legyünk a blogért, nem kell mindenáron összekaparni egy bejegyzést, ha már ez a 3. nap, hogy nem posztoltunk semmit. Az olvasók sem fognak leiratkozni ez miatt. :) 
A Fashionfave-es felkérésnek is nagyon örültem, élveztem is, de sajnos aztán jött a kényszeres időszakom, túl sok lett minden, a heti kötelező 3 cikk (ezt nem is hiszem, hogy sikerült teljesítenem valaha is :D), plusz a blogomra nem akartam ugyanazokat kitenni, így ott is ott volt a saját elvárásom, hogy hetente több posztot kitegyek és akkor mindezek mellé még jött az egyetem, stb. Túl sok lett, kénytelen is voltam otthagyni a FF-et, de jó tapasztalat volt, örülök, hogy kipróbáltam! (És hogy beleláttam kicsit egy ilyen oldal működésébe, nem semmi munka van ám mögötte.)
Valamint azért is örülök, mert a blogom mellett úgymond kénytelen vagyok jobban tájékozódni a különböző témákban - itt kiemelném a divatvilágot - s ez azért fontos, mert azelőtt, bár mindig érdekelt, nem merültem bele annyira nagyon-nagyon. (Na most ne arra gondoljatok, hogy napi több órában bújom a netet! :D)
Nem fogok most számokat kiemelni, statisztikákat hozni, de minden egyes olvasómnak, kommentnek és oldalmegjelenítésnek örülök! Nem tudom minden blogger így van-e vele, de én ha belépek a bloggerbe és azt látom, hogy nőtt a feliratkozók száma eggyel, vagy kapok e-mailt, hogy jött egy hozzászólás, akkor máris mosolyogni kezdek. :)
Köszönöm, hogy eddig itt voltatok nekem, remélem maradtok is! :) Természetesen újdonságokat is hozok a blog életébe, úgy érzem a tavasz és a blogszülinap pont jó mérföldkő is ehhez. :) Remélem tetszeni fognak - és remélem továbbra is figyelemmel követitek majd a blogot! Szép napot!

1 éves a blog!

24 megjegyzés:

Gabica írta...

Boldog szülinapot a blognak! :)

Dalma ( : írta...

Boldog Születésnapot!

Unknown írta...

Boldog BlogSzülinapot:)

Zitu írta...

Boldog Blogszülinapot!:)

M. írta...

Boldog szülinapot! :)

Laruska Bee írta...

Gratulálok! :) Csak így tovább!

djkaty írta...

Boldog blogszülit, tessék még jóóóó sokáig folytatni :-)

Panka írta...

Nagyon boldog blogszülinapot!:))

Elíz írta...

Köszönöm szépen! :)

Réku írta...

Még sok blogszülinapot kívánok Neked! :)

hkorinna írta...

Gratulálok! :) Amúgy mióta blogolok szinte én se veszek meg semmit anélkül, hogy utánaolvasnék! :DD

mrs__kovacs írta...

Boldog blogszülinapot, és még sokat! :]

Réka írta...

Boldog szülinapot és további sikeres, kitartó blogvezetést! :)

Monika írta...

Boldog blogszülinapot :)

Nóra írta...

Blog blogszülit, örülök hogy te is belekezdtél a blogolásba ^^

Elíz írta...

Szakmai "ártalom" :D

Elíz írta...

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok mind! :)

Elíz írta...

Köszönöm, igen, részben hála Neked! :)

Barta Veronika írta...

Boldogot. :)

Elíz írta...

Köszönöm! :)

Dii írta...

Nagyon boldog blogszülinapot ^^

Ilus írta...

Szia! :) Boldog Születésnapot a blogodnak! Hétfőn az én blogom is ünnepelni fogja első éves évfordulóját, és készülök egy kis nyereményjátékkal is! :)

Nagyon szép a blogod, a háttér nagyon megtetszett! Olyan kis egyszerű, de mégis nagyszerű!

Én is úgy vagyok egy-egy értesítéssel, mint te, szinte rögtön mosolyra húzódik a szám, legyen az komment, vagy akár egy újabb feliratkozó! Bár ez sajnos ritkán történik meg :( Na de nem én vagyok a fő téma most! :D

Gratulálni szeretnék neked, amiért ilyen gyorsan egy év alatt ennyi olvasót szereztél ehhez a szép kis bloghoz! :)

http://fiatalosblog.blogspot.hu/

Szép napot neked! :)

ui: Feliratkoztam rendszeres olvasónak!^^

Elíz írta...

Köszönöm! :)
Köszönöm és örülök, ha tetszik a blogom! :)
Mindenképpen benézek hozzád! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen! :)

Megjegyzés küldése