Bemattult kifutók

A matt rúzsok nagyon népszerűek mostanában, a kifutókon is sok modell matt ajkakkal vonult végig. A szokásos nude mellett azonban idén néhány igen merész árnyalathoz nyúltak a sminkmesterek. Míg tavaly a korall, a narancs és a bogyószínek voltak előtérben, ezúttal a burgundi, lila, pink, barna és persze a vörös kerültek a középpontba.
Szerencsére egyre több márka kínál matt rúzsokat, így egészen biztosan megtaláljuk majd a megfelelő árnyalatot vagy ha még csak barátkozunk a matt ajkakkal, akkor kezdésnek egy olcsóbb árkategóriába tartozót is beszerezhetünk, így szinte nem is lesz kidobott pénz, ha mégsem válik be ez a trend!
A top 3 idei szín a nude, a pink és a borárnyalatok voltak, mindegyikhez hoztam néhány lehetőséget a különböző árkategóriájú rúzsokból is!

Nude
Mint a farmer vagy a kis fekete ruha, úgy valószínűleg a nude rúzs sem fog kimenni soha a divatból. A legtöbb kifutón most is a nude ajkak domináltak, de a trendnek megfelelően - bemattulva.

Versace

Marc Jacobs

Pink
A nagyon-nagyon pink szín újra berobban, szerintem az ajkakon (is) szuperül mutat, tavasszal nagyszerű választás lehet! Bármelyik bőrszínhez remekül passzol és egyszerre lehetünk játékosak és szexik!

Diane von Furstenberg

Christian Dior

Borárnyalatok
A burgundi árnyalatai, a gesztenye, a vörös, a lila és a barna mind-mind visszaköszönnek az ajkakon. Ezekkel a borárnyalatokkal nem nyúlhatunk mellé, hiszen biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőt!

Vera Wang

Lanvin

Ilyen hangsúlyos ajkakhoz mindenképpen csak egy nagyon egyszerű szemsminket készítsünk natúr színekkel. A rúzsokat pedig hidratált ajkakra vigyétek fel és bevethetitek a zsebkendő+púder+még egy réteg kombót a még tökéletesebb hatásért!

Az itthoni kínálatból 5 különböző árkategóriájú márka matt rúzs kínálatából válogattam a fentieknek megfelelően:

Essence Stay Matt Ajakkrém - 649 Ft



E.L.F. Studio Matte Ajakfestő Toll - 1.060 Ft



Rimmel Kate Moss Matt Ajakrúzs - 1.200 Ft



IsaDora Matt Rúzs - 3.190 Ft



Bobbi Brown Creamy Matte Ajakrúzs - 6.690 Ft


Nektek hogy tetszenek ezek az árnyalatok? És a matt rúzsok? Tervezitek, hogy beszereztek egyet (kettőt)?

5 megjegyzés:

Nóra írta...

az essence-éről annyi jót olvastam, a Kate Moss-os Rimmel mellé szerintem még szerzek be ;)

Yvusss írta...

Én mindenképpen beszerzek egyet az essence-ből,még nem is tudom, hogy melyik színt válasszam, mert mindegyik nagyon tetszik! : )

hkorinna írta...

Az essence közül nekem a Velvet Rose van meg, egyszerűen imádom, mióta megvan, csak ehhez nyúlok reggelente. :DD

Elíz írta...

Rimmelesben azóta gondolkozok, hogy olvastam a tesztedet róla :)

Elíz írta...

Kezdésnek én is Essencere gondolotam, most már tuti, hogy elsőnek olyat szerzek majd be! :)

Megjegyzés küldése