Jöhet vagy mehet?

Pasztell cipő
A pasztell mánia minden tavasszal újraéled és meglehetősen nagy népszerűségnek is örvend. Kíváncsi vagyok, Ti mennyire kedvelitek cipőn a pasztell színeket.


Véleményem: Jöhet! Nagyon bájosak, minimum egy balerina beszerzésén gondolkodom, főleg azóta, hogy Nóritól megtudtam milyen egyszerű az ápolása a velúrnak.

Leggings
Nem ragoznám túl. Szoktátok viselni? Ha nem, attól még másokon tetszik? 


Véleményem: Mehet. Vannak szuper darabok, amik tetszenek is (mint a képen), de ettől függetlenül nem vagyok leggings párti. Talán azért nem, mert annyi szörnyű példát láttam már. A leggings nem nadrág!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

12 megjegyzés:

Panka írta...

nekem cipőkben annyira nem jön be a pasztell. képen még vannak, amik tetszenek, de annyira könnyen koszolódnak, úgy meg már olyan csúnyák... csak egy pasztell cipőm van.

viszont a leggingseket imádom!:) persze, én is láttam már jó pár elrettentő példát, de fel lehet venni őket ízlésesen is.:)

Barta Veronika írta...

Pasztell. <3

Na igen, leggings. Pl. az ilyen képekről veszik azt, hogy a leggings nadrág. Nem az, még mindig. Akármilyen kis hamvas, vékony és formás legyen egy lány, nálam kiüti a biztosítékot ha nadrágként viselik - aki meg husi, és erősen narancsbőrös is attól meg egészen falnak megyek. Nekem nincs egyébként, még nincs, de idén már azt hiszem egy szolid darabot beszerzek én is. Az első és harmadik a képen tetszik is, de nem hiszem hogy jól állnának.

Névtelen írta...

Én a leggingset imádom, persze nem nadrág gyanánt, hanem szoknyához, miniruhához. :)
Viszont a pasztell színeket nem szeretem.

Yvusss írta...

Tervezem egy pasztell cipőcske beszerzését a tavasszal, én imádom.: )
A leggings-el pedig én is úgy vagyok mint te, vannak darabok amik nagyon tetszenek,de nem vagyok különösebben oda értük.

Elíz írta...

Igen, persze, ezt nem is tagadom, csak a rossz példa jóval több :s :D Egyébként azért is szuper még a leggings, mert nem annyira tűnik ki egy hosszú felsővel, csizmával, mint egy nadrág, így bátran viselhetnek olyanok is mintásat, bőr hatásút, fényeset, akiknek az ilyen nadrágok nem lennének előnyösek.

Elíz írta...

Pedig lerí róla, hogy termékbemutatásra készült a kép és Photoshoppal is megtoldják általában még ezeket, de hát igen sajnos! :D Ne is mondd, ahogy hétfőn jött a kék ég és napsütés már belefutottam egy nem épp vékony lányba, aki nadrágként viselte :\ Meg kell próbálni, velem is volt olyan, hogy nem hittem volna, hogy jól áll, de felpróbáltam és mégis :)

mrs__kovacs írta...

A pasztellért nem vagyok oda, de nem is utálom, nem úgy mint a leggings-eket... Másokon sem szeretem, bár leginkább azért, mert a többség nem "rendeltetésszerűen" használja :S

Réku írta...

A cipőcskék szépek, nekem tetszenek a pasztell pipők. A leggings meg hát... ha olyan kedvem van akkor hordom :), de nem nadrágként.

djkaty írta...

A menta cipők jöhetnének, tetszenek :-)

Gabica írta...

nekem pasztell balerina vagy magassarkú jöhet, de a többi alternatívát kizárom :D nekem van 2 barna leggings-em imádom őket a barna csizmámmal és hosszított pulcsival hordani :) mintásakat már nem vennék fel (vastagítaná a lábam) de másokon néha tetszik

Nóra írta...

pasztellek jöhetnek bármikor <3 és igen, pár fújás a velúrnak és szuper ellenálló lesz az impregnáló spray-től :))

Elíz írta...

Ne is mondd..:D

Megjegyzés küldése