Szempillaspirál Szerda - Alverde Ethno Reloaded

Nagyon-nagyon szeretem a szempillaspirálokat, enélkül biztosan nem indulok el sehova. Az elmúlt időszakban úgy alakultak a dolgok, hogy számos spirál tulajdonosa lettem. :D Ezért gondoltam elindítom ezt a sorozatot, amiben sorban bemutatom az összeset, amit most birtoklok! Van köztük vadonatúj és van régebbi, ennek alapján van, amelyiket már nem lehet kapni, de ezeket is megmutatom majd! Elsőként a DM-től nyert limitált kiadású Alverde spirált mutatom meg!

Alverde Ethno Reloaded








Natúr

1. réteg

Natúr

1. réteg

Csomagolás: egyszerű, matt fekete, könnyen nyitható és jól is zárható. A kupak tetején található a szín száma és neve. Az információk ezüsttel vannak feltüntetve, azonban az összetevők sajnos nincsenek rajta.
Szín: szürke, de ez csak nagyon közelről vehető észre.
Illat: sajnos elég büdös. :D
Mennyiség: 7ml.
Ár: már nem lehet kapni.
Irritáció: nem irritálja a szemet, lemosáskor sem csípett, pedig belement a szemembe.
Tartósság: nem potyog, kibír egy napot simán - ha nem könnyezünk nagyon, ugyanis nem vízálló, így már vízzel is lejön szinte teljesen, egy sminklemosónak pedig meg sem kottyan.
Használhatóság: könnyű használni, a kefére megfelelő mennyiségű festék kerül egy húzásra. A kefe egyenes, nagyobb méretű, de jól lehet vele dolgozni.
Ígéret: sűrű, drámai szempillák.
Valóság: nekem inkább hosszabbította, mintsem sűrítette a pilláimat, de ettől függetlenül tetszik, mert nem csomósodnak össze a pilláim és szép lesz a végeredmény.

Összességében tetszik ez a spirál, s bár hiányoznak róla az összetevők, végülis egy natúr kozmetikumról van szó, így feltételezem nincsenek benne veszélyes, káros anyagok. Magamtól nem hiszem, hogy megvettem volna, még látványosabb pillák kellenek nekem. :) Viszont az Alverde temékei iránt felkeltette az érdeklődésemet!

Nektek megvan ez a szempillaspirál? Mit használtok most?





4 megjegyzés:

Nóra írta...

hát nekem ő nem túl meggyőző :/ várom a többit! :)

Gabica írta...

én nagyon szeretem az alverde termékeit, de spirált még nem próbáltam tőlük :) kíváncsi vagyok a többi spirálra is :)

hkorinna írta...

Eddig egy spirált próbáltam az Alverde-től, de sajnos nem győzött meg. :/

Elíz írta...

Én meg mostantól fogok jobban szétnézni az Alverde háza táján :)

Megjegyzés küldése