Türkiz-arany körmök

Facebookon már említettem, hogy a minap rossz lakkot kentem fel, mint amit elterveztem. :D Egy mini Max Factort kevertem össze a MUA lakkommal, sajnos mire feltűnt, hogy a lakk sötétebb, mint kellene lennie, addigra végeztem minden körmömmel. Így mivel lemosni már semmi kedvem nem volt, rögtönöznöm kellett valamit, ekkor jött a képbe az arany szín.


Szivaccsal nyomkodtam fel a körmeim végére (ill. a gyűrűsujjamon inverz módon) az arany lakkot. Mire kész lettem beugrott, hogy hoppá, nekem van egy pontosan ilyen színkombinációjú felsőm! :) Sőt, gyűrűim is, amiket az H&M-ben vettem még leárazva, a szintén ilyen színű, szintén H&M karkötőimhez.
A Max Factor Max Effect mini lakkja a Cool Jade nevet viseli. Imádom, gyorsan szárad, 2 rétegben tökéletes és tartós is. Az arany a Maybelline Colorama 48-as, Honey Crystals nevű lakkja, régi már, nem tudom, hogy a megújult lakkok közt ott van-e. Remélem, mert szuper és ezt az arany színt nagyon szeretem.
Egyébként ez a technika szerintem nagyon jól mutat rövid körmökön is! A gyűrűsujjamra kicsit sok arany ment, rosszul nyomtam neki a szivacsot, erre figyeljetek oda, inkább legyen teljesen lakkos a bőrötök, mint hogy le kelljen mosni és újra felkenni/felnyomkodni a lakkokat!



Nekem tetszik ez a páros, igaz, számomra inkább nyárias, mintsem tavaszias, de a lehetőségek száma végtelen, amíg ilyen rövidek a körmeim, ki fogok próbálni pár friss, tavaszias (pasztelles hmm...) variációt is! :)

Ti szeretitek az ilyen egyszerű, de mutatós körmöket? Milyen színekkel csinálnátok/csináltátok meg?

4 megjegyzés:

Dii írta...

Nekem nagyon tetszik :) és az a felső milyen jól néz ki, nagyon passzol hozzá a körmöd ;D

Nóra írta...

kis cuki,tetszik ez a színharmónia :)

hkorinna írta...

Nekem pont az ilyen egyszerű, de mutatós körmök a kedvenceim! :)

Névtelen írta...

ez a türkiz szín mostanába nekem is nagy kedvenc lett :) tetszik :)

Megjegyzés küldése