Mintásat a mintással!

A különböző minták keverése egy outfiten belül manapság egyre jobban hódít, persze mint mindennek, ennek is vannak íratlan szabályai, ugyanis nagyon könnyen át lehet vele esni a ló túloldalára. Viszont ha megtaláljuk az arany középutat, akkor aztán lenyűgöző szetteket kaphatunk eredményül! Összeszedtem a 4 legjobb párosítási "szabályt" és mindhez hoztam egy-egy példát is, nézzük is ezeket!
Elsősorban arra figyeljünk, hogy kettőnél több, különböző mintájú darabot ne nagyon keverjünk. Kettő is pont bőven elég lesz. Viszont ez a "korlát" nem lehet túl nagy probléma, mivel ezek akár teljesen eltérő színvilágú darabok is lehetnek. Ha azonban két ilyen darabot mixelünk, melyek ráadásul színesek is, akkor a szettünk többi darabja legyen semlegesebb.


Azoknak, akik általában a harmóniára törekednek az öltözékükben, jó választás lesz, ha két fekete-fehér mintás darabot választanak. Így jóformán bármilyen mintákat összepárosíthatunk egymással, mert az eredmény harmonikus, mégis különleges és sikkes lesz!


Ütős szetteket állíthatunk össze, ha a mintás darabjaink színe hasonló és a szettünk többi része is mind harmonzinál ezekkel.


Az azonos mintákat is variálhatjuk egy szetten belül több darabon. Kiváló kiindulási alap lehet ez a mix&match trenddel még csak most barátkozóknak!


Remélem tetszett Nektek ez a kis útmutató!

Ti mennyire szoktátok variálni a különböző mintákat egy szetten belül? Tetszik Nektek ez a trend? Melyik párosítás tetszik a legjobban a 4 közül?

4 megjegyzés:

hkorinna írta...

A harmadik összeállítás nagyon tetszik, szuper! :)

Ninaa írta...

Nekem az első a kedvencem :)

djkaty írta...

A harmadik nagyon bejön :-)

Kitti írta...

Nekem az első tetszik a legjobban :)

Megjegyzés küldése