Must have termékek fesztiválra, sátrazásra

Ki az, aki az utolsó pillanatra szokta hagyni a csomagolást? És ki az, aki így valamit mindig otthon felejt? És azok, akik időben összecsomagolnak sose felejtenek ki semmit? Ugye-ugye, bizony még ez utóbbi esetben is előfordul az, hogy otthon marad valami. Mivel lassan kezdődnek a fesztiválok, gondoltam nem árt, ha írok egy listát azokról a termékekről, amiket mindenképpen érdemes beszerezni és elpakolni a neszeszerünkbe, ha több napos fesztiválra megy az ember lánya! De természetesen a fesztiváloktól független sátrazásokra is érvényes a lista, hiszen a körülmények nagyon hasonlók ezekben az esetekben. 
Először nézzük az alap dolgokat dióhéjban: tusfürdő, sampon, dezodor, tampon/betét, papírzsepi, wc-papír, fogkrém, nagyon könnyű, gyorsan beszívódó hidratáló. Ezeket azért még mindenki észben tartja és el is teszi, de most következzenek azok a dolgok, amikre nem feltétlenül gondol mindenki, ellenben azok nagyon hasznosak és segítségükkel sokat javíthatunk komfortérzetünkön fesztiválozáskor, sátrazáskor!
Ha épp nincs víz/sokan állnak előttünk/sörrel öntöttek le minket/meleg van és olvad az arcunk vagy bármi más hasonló helyzetben nagyon jól jöhet a nedves törlőkendő.


Még jobb ha ráadásul fertőtlenít is, így legalább a wc-ket is egy fokkal nyugodtabban használjuk majd. Ez utóbbival akár a kézfertőtlenítőt is kiválhatjuk, ami egyébként szintén alap dolog.


A fertőtlenítő kendőknél nézzünk utána, hogy lehet-e mindenhová használni (van, amit nem ajánlott pl. arcra), mert akkor lehetséges hogy olcsóbb a nedves törlőkendő+kézfertőtlenítő kombó. Végszükség esetén egy-egy fürdést is ki lehet váltani a kendőkkel, de azért reménykedjünk abban, hogy ne nagyon kerüljön ilyenre sor. A hajmosást ellenben már könnyebben el lehet hagyni és ki is lehet bírni e nélkül azt a pár napot, de a száraz samponoknak hála még erről sem kell lemondanunk.


Mivel sokszor akár kánikula is lehet a fesztiválok idején, így a napvédő krém sem maradhat le a listáról.


Ha pedig ilyenkor sem mondunk le a sminkelésről, akkor válasszunk egy könnyű, fényvédős színezett (BB, CC, stb.) krémet az arcunkra.


És ha már a nagy meleg szóba került: felüdülés lehet egy finom testpermet ilyenkor - búnusz, hogy e termék még kellemes illatot is kölcsönöz.


Miután ezekkel a termékekkel frissek és illatosak leszünk, a szúnyogok is előszeretettel fognak célba venni minket. Ezért vigyünk magunkkal szúnyogriasztót is valamilyen formában.
(Minden termék a saját kategóriájában a legjobbak között szerepel a Krémmánián, így kerültek kiválasztásra.)

Ti mit vennétek még fel a listára? Melyik fesztiválra szeretnétek kilátogatni? Sátrazni ki szokott?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése