Kék-fehér-ezüst OOTD

Olyan szép idő volt ma, hogy végre felavathattam az új felsőmet, amit ráadásul fehér sorttal képzeltem el elsőre, így tényleg kellett egy bizonyos hőmérséklet, hogy ilyen szerelésbe bújhassak! Reggel még nem gondoltam arra, hogy megörökítsem Nektek egy outfit poszt formájában, de mikor hazaértem, jött az isteni szikra, így tehát következzék az első saját outfit poszt a blogon! :)
Látszik, hogy ez az első ilyen jellegű poszt: a képek bent készültek és ráadásul a bátyám lőtte őket, akinek gondolhatjátok mennyi kedve volt az egészhez :D Ehhez jön még, hogy kissé már zilált voltam és a pózolás se nagyon ment (a teljes alakos képet ezért is nem válogattam be ide). 
Tehát mint említettem már, fehér sortot húztam ma, amit a kék felsőmhöz választottam. Mint kiderült, a felsőmmel megegyező a színe a saját készítésű karkötőmnek, így ma ezt is felavattam. További ékszereknek csupán a szikrázó, fehér bogyó fülbevalóimat és az imádott fekete gyöngyöcskémet választottam. A táskám és a napszemüvegem is ezüst színekben pompázott, míg a sarum a sorttal harmonizált a maga fehér színével. Ennél több színt nem már is igazán szeretek keverni egy szettben.




Napszemüveg: I am
Fülbevaló: Swarovski 
Felső: Takko
Sort: Tally Weijl
Cipő: Párizsban egy noname boltban vettem, mert kellett egy lapos, kényelmes, fehér cipő a másnapi szettemhez - mondanom se kell, hogy első nap szétszedte a sarkaimat :D
Karkötő: saját készítésű 
Gyűrű: kaptam anyukámtól
Táska: Björn Borg

Rég hordtam ilyen kivágású felsőt, de most újra megtetszettek, ill. ez a lezser szabás is nagyon jól jön, ápol és eltakar! :D A Björn Borg táskámnak pedig vicces a sztorija: közeledtek a kuponos napjai valamelyik magazinnak (Glamour vagy JOY, nem emlékszem már), én pedig elhatároztam, hogy márpedig nekem kell egy Björn Borg táska. Akkoriban ugyanis többször szerepelt a magazinokban, fel volt kapva. Csak ez miatt leutaztam Szegedre és megvettem ezt az ezüst táskát, kuponnal is több, mint tízezer Ft-ért - ez volt az összes pénzem. :D Anyukám sopánkodott, én meg örültem, mint majom a farkának. De bizony én a mai napig örülök annak, hogy végül megvettem, mert szuperül bírja a strapát, nem látszik, hogy már megvan x éves és eléggé egyedi darab. :)
Ez volt tehát a mai meleg, nyári napra a kényelmes, szaladgálós szettem, amihez egyébként csak egy minimális sminket és lófarkat választottam. A hajammal már egyébként sem nagyon tudok mit kezdeni, tervezem is a fodrászom meglátogatását.

Nektek van olyan kiegészítőtök/ruhadarabotok, amit ugyanígy szereztetek meg, mint én a táskámat? Bánjátok-e? A nagy meleget milyen szettekben próbáljátok átvészelni?

15 megjegyzés:

dotty írta...

nagyon jó ez az összeállítás :) szeretem a kéket és neked is nagyon jól áll! én szívesen látok még ilyen bejegyzést tőled :) hasonlóan öltözködöm én is így nyáron, nekem az órám az amit mindenhova felveszek :)

Anna írta...

Szuper ez az összeállítás! :) Én szeretem a sortokat, a miniruhákat, a lenge tunikákat. :)

Névtelen írta...

A felső nagyon tetszik, igazán csini kis szettet állítottál össze! :))

Réka írta...

Szuper ez a szett és a karkötő is csudijó, a táska meg...nincsenek rá szavak ^^. Nekem is van egy táskám, aminek a története hasonló a tiédhez. Veszprémben pillantottam meg, 10000 Ft volt, ami egy egyetemistának húzós...(meg most sem adnék ki ennyit táskára:)) napokig gondolkodtam rajta, többször elsétáltam az üzlet előtt, végül Tatabányára is elutaztam, ahol márkabolt is van, hátha ott olcsóbb, de még egy ezressel drágább is volt. Szóval megvettem és bár az évek alatt kissé szétnyűttem, de még mindig szívesen hordom :)

Névtelen írta...

csini ez a szetted és a diy karkötőd is tetszik ám nagyon!

Yvusss írta...

Nagyon csini :)

Thimmyke írta...

Jaj nagyon csini szett lett! Oda vagyok most ezért a kékért. =) És a karkötő nagyon passzol hozzá. =)

Elíz írta...

Köszönöm! :) Én is szeretem, sőt, ma is kék-fehér összeállításban voltam! :D Rendben, akkor még fogok hozni több ilyet is, gyakorlok majd :)

Elíz írta...

Köszi! :$ :)

Elíz írta...

Köszönöm! :) Igen, az, picit azért nem értem magam, hogy voltam olyan határozott és bátor, hogy puff, kiadtam érte ennyi pénzt, ráadásul akkor még középiskolás voltam :D
:) És milyen táska, blogodon látható valahol? Én egyébként azt szoktam, hogy többször visszamegyek a boltba és megtapogatom :D

Elíz írta...

Köszönöm! :)

Elíz írta...

Köszi! :$ :)

Elíz írta...

Köszönöm! :) Nekem is nagyon tetszik ez az árnyalat! Annak meg külön úgy megörültem, hogy pont passzol hozzá a karkötő :)

mrs__kovacs írta...

Csinatos :]

Nóra írta...

csiniiii! :)

Megjegyzés küldése