Gardrób alapdarabok #1

Ilyenkor, év elején nagyon népszerűek a különböző fogadalmak, s talán az egyik legnépszerűbb a "new year - new me" fogadalom. Sokan lefogyni szeretnének, esetleg formásodni, izmosodni, vagy csak simán megújulni. Ez sok nőnél a ruhatár felfrissítését vagy teljes cseréjét jelenti - bár a fogyásnak is a velejárója a gardrób frissítése.
Biztosan Ti is találkoztatok már olyannal, aki elhatározta, hogy ezentúl sokkal nőiesebben fog öltözködni vagy olyannal, aki a szinte teljesen fekete ruhatárát szándékozta színesíteni. Ha most nem is kifejezetten nekik nyújtok segítséget, mégis e sorozat ezen elhatározásoknak is a kezdőpontja lehet, mivel a posztokban azokat a ruhadarabokat gyűjtöttem össze, melyek minden nő számára kötelezőek.
Egy részben 5-5 ilyen darabot mutatok majd és mindegyikhez hozok példákat is, méghozzá az itthon elérhető boltok kínálatából!

1. Farmernadrág
H&M

Egy jó farmernél nincs is jobb befektetés, éppen ezért érdemes rászánni az időt (és pénzt), hogy megtaláljuk azt, amelyik tökéletesen áll rajtunk. A legalapabbnak érdemes egy koptatás nélküli, sötétebb árnyalatú, egyenes vagy slim/skinny fazonút választani. Igazi adu ász, szinte bármivel lehet kombinálni, éppen ezért bátran nyúlhatunk utána elegánsabb megjelenést követelő alkalmakkor is, csupán egy szép blúzzal és egy magassarkúval kell párosítanunk.



2. Statement nyaklánc


A feltűnő, hangsúlyos nyakláncok a legegyszerűbb szettet is képesek feldobni. Ha végképp semmi ötletünk sincs egy sietős hétfő reggelen, akkor csak nyúljunk a fentebbi farmer után, húzzunk fel egy szép, fehér blúzt és dobjuk fel a nagy, színes statement nyakláncunkat, s máris kaptunk egy egyszerű, de nagyszerű szettet.



3. Hosszú szárú csizma

CCC
Egy térdig érő csizma a fagyos teleken a lehető legjobb választás. A legideálisabb, ha fekete vagy barna és lehetőleg legyen legalább egy kicsi sarka.




4. Ceruzaszoknya
Mango

Ez a szoknya szinte mindenkinek jól áll. A decens, ámde szexi darabot érdemes visszafogottabb darabokkal kombinálni, de mondjuk egy statement nyaklánccal egy ilyen szettet is egy csapásra vagánnyá varázsolhatunk.




5. Szövetkabát

F&F

Egy hosszú (legalább fenék alá érő) szövetkabát is kötelező darabja minden nő ruhatárának. A legjobb befektetés egy semlegesebb színű darab, de ha épp a többi ruhánk a semlegesebb színű, akkor csodás szetteket kreálhatunk egy színes darabbal.



Megvan mindegyik darab a szekrényetekben? Ti tettetek valamilyen fogadalmat idén?

6 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Imádom a hosszú szárú csizmákat! :) Egy statement nyakláncot pedig régóta be szeretnék már szerezni.

Unknown írta...

Ez most pont jól jött :)

hkorinna írta...

A hosszú szárú csizmával még mindig hadilábon állok, beleszerettem egy csodás darabba a Humanic-ban (elől térd fölé ér :O), de egyelőre horror áron van. :'(

Réka írta...

A statement nyakláncon kívül minden darab megvan nálam, bár lehet egy új csizmára idén befektetek, mert a mostaninak már igencsak oda van a sarka

Elíz írta...

Korinna: ne is mondd, nagyon súlyos összegeket kérnek el néhol értük :( én szerencsére az enyémet féláron tudtam megvenni, nem mindegy, hogy 24ezer vagy 12 :) ráadásul tökéletes minden szempontból :)

Oszlánszki Marcsi írta...

A képen látható fehér szövetkabát nagyon szép.:)

Megjegyzés küldése