Jöhet vagy mehet?

Ugye nem csak szerintem telik nagyon gyorsan az idő?! És ezt most nem csak azért írom, mert novemberben volt utoljára "Jöhet vagy mehet?", hanem a Szilveszter és a Karácsony miatt is, hiszen már előbbi óta is egy hét telt el! Na de megpróbálom magam túltenni ezen és inkább a lényegre térek: szokás szerint hoztam egy-egy dolgot a divat és a szépség témaköréből, melyekkel kapcsolatban ezúttal is a véleményeteket szeretném megtudni!

Ujjperc gyűrűk
Egy jó ideje már, hogy felbukkantak ezek a kisebb méretű gyűrűk, melyeket a középső vagy felső ujjperceken lehet (és kell is) hordani. Egy-egy manikűr mellé szép kiegészítés lehet pár ilyen gyűrű, melyeket mi is beszerezhetünk bizsuboltokból, fast fashion üzletekből.


Véleményem: Jöhet! H&M-ben lehet(ett) kapni, de persze itt sose találtam vagy ha mégis, akkor az nagy volt (alapból elég vékonyak az ujjaim). Máshol meg mindig elfelejtettem megnézni, de holnap megyek boltokba és akkor újra szétnézek majd - ha pedig nem jön össze, akkor marad az eBay.
 
Száraz sampon
Pár éve berobbant a száraz sampon a köztudatba és azóta már jó sok márka terméke közül válogathatunk a boltokban. Sok nő szeretne támaszkodni e mentsvárra egy-egy fáradt nap végén, bízva abban, hogy egy napot még elódázhatnak a hajmosásig, de a vélemények nagyon vegyesek. Száraz sampon: igen vagy nem?
Véleményem: Jöhet! Sose próbáltam még, mert meg akartam várni a véleményeket, s mivel annyi rosszat olvastam róluk, így annyiban is hagytam a dolgot. Mióta pedig csillapodott a száraz sampon-láz, azóta nem is foglalkoztam vele, ám a napokban rákerestem és látom, már jóval szélesebb a kínálat (és a vélemények száma is), így szerintem be fogok egyet újítani, mert nagyon kíváncsi vagyok rá!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

12 megjegyzés:

Gabica írta...

Mindkettő jöhet :) A Jóbarátokból Phoebe hordott állandóan minden ujján és minden ujjpercén gyűrűt :D
Én száraz sampont nem veszek, helyette hintőport használok, ugyanaz :)

Réka írta...

A gyűrűk jöhetnek, a sampon mehet, nekem sajnos nem vált be...:(

Réka írta...

A gyűrűk jöhetnek, a sampon mehet, nekem sajnos nem vált be...:(

Yvusss írta...

A gyűrk mindenképp jöhetnek, már be is szereztem párat belőle :) Száraz sampont pont a napokban vásároltam, remélem beválik :)

SzilviaA írta...

Jöhet-jöhet:))

Ági írta...

Mindkettő jöhet :) Bár a gyűrűktől tartok, mert még a simát se tudom elviselni az ujjamon, csak rövid ideig. :( Én nagyon hasznosnak tartom a száraz sampont, csak meg kell találni a megfelelőt. Nekem is volt olyan ami nagyon bejött, meg olyan is amit nem bírok használni, mert konkrétan megfulladok tőle(Balea Trend it up-bár másnak meg bejön). Szóval ki kell tapasztalni, hogy kinek mi a jó. :)

mrs__kovacs írta...

A gyűrűk nagyon tetszenek, viszont a kis rövid ujjaimon tuti bénán állna... :D
A száraz sampon pedig már nagyon nagyon régi találmány, ha ki akarsz próbálni, szerintem az Isana-t próbáld ki :]

djkaty írta...

A gyűrűk jöhetnek, HA valakinek szép hosszú ujjai vannak, mert sajnos sokaknak rosszul áll. A száraz sampon pedig jó dolog, és most egy új kedvencre is bukkantam, majd írok róla :-)

glitterfingersss írta...

Mindkettő jöhet, mindkettőt használom. Ha esetleg a spray jellegű száraz sampon nem válna be esetleg megpróbálhatod a hintőport, ahogy Gabica írta, lényegében ugyanaz a kettő.

Anna írta...

Mindkettő jöhet. :) A gyűrűkből már vettem is és nagyon szeretem őket. :) A száraz sampon pedig praktikus, bár nehéz olyat találni ami az én sötét hajamban nem látszik.

PinkGyöngy DIY Blog írta...

A gyűrű abszolút jöhet! :)
Viszont a száraz samponnal én már befürödtem egyszer....azt hiszem nem a sötét hajúak barátja ez a termék. :/

Thimmyke írta...

Ezek a gyűrűk nekem is nagyon tetszenek, de nem tudom meg tudnám-e szokni őket. :D Még nem kerestem sehol, de gyanítom nekem is nehéz lenne az ujjamra valót találni. :/
Én szoktam szárazsampont használni, nem rossz, de a hintőpor verhetetlen. :D

Megjegyzés küldése