Kis zsákmányolás

Nekem a leárazások egyre kevésbé jönnek be. Amit kinézek előre, az valami csoda folytán a leárazás első napján eltűnik mind egy szálig, ami meg tetszik, az felpróbálva vagy nem áll jól vagy nem tetszik. És persze az S-es, M-es méretek a legnépszerűbbnek számítanak, így az esélyeim, hogy valami jó cuccot találják, még jobban lecsökkennek. Ilyenkor nagyon tudom sajnálni, hogy nem Budapesten élek, nem is tudjátok elképzelni, micsoda bőség zavara nekem ott egy pláza, vagy akár csak egy sima H&M is. :D
A lényegre térve, idén csak az ünnepek körül próbálkoztam meg a leárazásokkal, azóta alig-alig néztem be valahova, de gyorsan fel is adtam általában, mert mindig csak ugyanazokat a cuccokat találtam és a tömeg is egyre jobban zavar mostanában. Így inkább csak drogériás zsákmányolás lesz ez a mai - ott legalább sose kell csalódnom! :D


Két ruhadarabot azért megmutatok Nektek, mert mindkettőnek nagyon örültem, mikor rájuk találtam! 

Csillogó, halványkék felső - Orsay


Az Orsay kínálata meglehetősen tetszeni szokott, de persze mindig a legdrágább darabokat szúrom ki. Mindenesetre a leárazásokkor itt mindig körbenézek, s még az sem veszi el a kedvemet, hogy szánalmasan kicsi az itteni bolt kínálata, valamint alig kerül ki egy-egy újabb darab a leárazottak közé (és persze még mérethiány is van). Mégis megéri az a pár perc, mivel ilyen szép darabokra bukkanhatunk, ha mázlink van! Első pillantásra megragadott a színe és a csillogása, viszont mikor megfordítottam picit elbizonytalanodtam, de végül úgy voltam vele, hogy felpróbálom és majd meglátom tetszik-e vagy sem. Jelentem: beleszerettem! Valamivel több volt, mint 3.000Ft, de nagyon megérte.

Kivehető párnájú sportmelltartó - F&F

Mikor megláttam az F&F fb oldalán, hogy sportmelltartókat lehet kapni 1.950Ft-ért, el se akartam hinni, mivel egy ideje már vágytam egy szép, kényelmes darabra, de 6-7-8 vagy még több ezreket sajnáltam volna kiadni értük. Persze egyből elkezdtem gondolkodni, hogy eddig nem láttam az Active vonalat az itteni F&F-ben, így tehát nem voltam túlzottam lelkes, mikor elindultam a Tesco-ba. Végignéztem a leárazott cuccokat és sehol se találtam a sportmelltartókat, ráadásul közben az olyan darabokból sem találtam a méretemben, ami még tetszett volna, tehát a hangulatom újfent a béka feneke alá kezdett el süllyedni. Aztán megláttam egy síelő nő képét kicsit messzebb, a férfi osztály határán. És igen! Ott voltak mind, meglepően sok darab és sok méretben, de a lényeg, hogy a kinézett darabból is volt még! Gyors próba, tökéletes, szerelem. A színe rózsaszínes-barackos, megbolondítva egy kis neonnal, nagyon tetszik és szerintem már ezzel sikerült elérnem azt, hogy legyen kedvem mozogni, hiszen már ránéznem is öröm! Külön örülök, hogy pont ebből volt betétes változtat, számomra ugyanis így sokkal kényelmesebb.

A drogériás szerzemények közül csak a sminkcuccokat mutatom meg, szerintem a vattakorong-fogkrém-tusfürdő és társai annyira nem izgalmasak, viszont ha valamelyik nagyon beválik, hozhatok róluk majd teszteket. :) Például megvettem a Himalaya Herbals fehérítős fogkrémjét, kíváncsi vagyok rá, hogyan szerepel majd!


A Lovely Snow Dust lakkjai közül az aranyat és az ezüstöt szerencsére sikerült megvennem, a fehéret sajnos nem, de ezt már biztosan tudjátok a fb-ról, ugyanis ott jól kikeseregtem magam. :D Imádom őket, gyönyörűek!


A Maybelline régebbi Colorama lakkjai olyan jó minőségűek voltak, hogy mindenképpen be kellett szereznem néhányat az újak közül - bár még bevallom, nem próbáltam ki őket. :$ (Tudom-tudom, szégyellem is magam!) Ez a sárga lakk valószínűleg azért fogott meg, mert még nem volt soha igazi sárga lakkom, hiszen a nagyon halvány, nagyon pasztell Lovely lakkom aligha mondható annak. Az igazi korallra rég vadászom, az aranyra pedig mindig szükség van, mert az az egyik kedvencem. :)


A NYC lakkról már volt is bejegyzés, nagyon cuki darab, a mellette lévő Catrice pedig az Essence kifutó darabjai felett érzem csalódottságomat hivatott kiküszöbölni. :D Ez a lakk maga az álom topper, szerintem erről lesz leghamarabb bejegyzés!


A Moyra arany sand lakkjáról még nem írtam posztot, s nem titkoltan azért, mert kissé csalódtam benne. :( Mindazonáltal ha szeretnétek, írhatok majd róla egyet!
Végül egy rúzs, úgy értem egy RÚZS, nálam, egy haul posztban! Hívja valaki a tv-t meg a rádiót! Nem kell hozzá mind a 10 ujjam, hogy meg tudjam számolni, hány darab rúzsom van. De félre ne értsetek, nagyon is hogy szeretem e sminktermékeket is, csak éppen amellett, hogy a szememet jobban szeretem hangsúlyozni (ami mellég meg ugye nude száj dukál), még ráadásul kissé bátortalanul is nyúlok a merészebb színekhez, pedig egy szép fukszia vagy korall teljesen le tud venni a lábamról! Éppen ezért, mikor Annánál megláttam, hogy 600Ft-ért szerzett be Astor rúzsokat, amik ráadásul igen jól is muzsikáltak, el is mentem rögvest a Rossmann-ba, hogy megnézzem magamnak ezeket közelebbről. Az első üzletben nem jártam sikerrel, de az Árkádban nagy örömömre találtam párat az akciós kosárkában. Igaz, csak pár szín volt, de egyet találtam, ami tökéletesen nekem lett kitalálva, ez pedig a 102-es Catwalk Fuchsia. Szerencsére még volt belőle lefóliázott darab is, tehát nem volt kérdés, hogy meg is veszem 700Ft-ért! Hogy mi rejlik a fólia és a kupak alatt, az már egy másik bejegyzés története lesz! :)

Melyik tetszik a legjobban? Megvan Nektek valamelyik? Melyikről látnátok szívesen tesztet?

14 megjegyzés:

Timi írta...

Oh a Lovely Snow Dust lakkokból az arany nekem is megvan, azért ha egyszer a fehérrel vagy az ezüsttel találkozom biztos beszerzem. Az arany csodás egyébként, karácsonykor ő díszelgett a körmeimen. :)

Nóra írta...

micsoda kis szépségek :)

Réka írta...

Gyönyörű lakkokat vettél :) ha gondolod nézz be hozzám, mert most a feliratkozott olvasóim közül valaki megnyeri a fehér snow dustot :)

Réka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Dii írta...

Én ruhaboltba mostanában hétköznap délelőtt szoktam menni, akkor szinte senki nincs, így kényelmesen tudok nézelődni és próbálni. A New Yorkerben is szerencsém volt, a tetsző leértékelt ruhadarabok közül még nagy méret- és színválaszték is volt, pedig már csak azért mentem be, mert a H&M-ben nem vettem semmit :D
A lakkok nagyon szépségesek, a Catrice toppert már sokat nézegettem:3

Névtelen írta...

De szép dolgokat vettél :)

Fleur írta...

De jó a citromsárga lakk! Nézegettem most a Tesco sportos cuccait, csak még nem mertem venni belőlük, de most rápörögtem :D

PAncsi írta...

Úgy látom eléggé hasonlít az ízlésünk, az Orsay kínálatában én is mindig találok magamnak valót (no persze sosem az akciós ruhák tetszenek :-)
A Lovely Snow Dust lakkok sokunknak megmozgatták a fantáziáját, én is a fehér után sóvárgok.
A Catrice csillámos lakkra nagyon kíváncsi vagyok! Ez is kifutó volt? Nem is vettem észre

Elíz írta...

Mimi: mindenképpen vedd meg, ha meglátod, mert ezek egy kis csodák mind! :)
Réka: óóó köszi szépen, mindenképpen jelentkezek! :)
Dii: én is olyankor szeretek amúgy, csak mostanában nem úgy jött ki sajna, de amúgy a hétfő de. mindent visz! :D
Fleur: nekem elég jóknak tűnnek, jó persze nem olyan, mint a Nike vagy Adidas, de nekem nem kell profi cucc :) H&M-ben nézegettem még, de ez is van bőven olyan jó, csak olcsóbb :P
PAncsi: nekem amúgy ez az egyik speciális képességem, hogy a legdrágábbat tudom kiszúrni pont :D hátha imáink meghallgatásra találnak és hoznak pár adagnyi újabb Snow Dust lakkot a Rossmann-okba! Nem, ez a Catrice lakk nem kifutó, 800Ft volt, már nézegettem egy ideje, és az, hogy semmit se találtam az Essence kifutó termékei között, megadta a végső lökést, hogy a kosaramba tegyem :P

Unknown írta...

Hasonló véleménnyel vagyok a mostani leárazásokról azzal, hogy én nem is látok semmi nekem valót (ruhaügyileg) de az essence leárazás is mintha gyengébb lenne a szokásosnál. Ennek ellenére azért bevásároltam, de nincs akkora választék :S

Anna írta...

Örülök, hogy sikerült venned a rúzsból. :) Én nagyon szeretem azt a színt, annyira nőies és elegáns, nem az a brutál pink. :) A lakkok gyönyörűek, várom róluk a teszteket. ;)

Réka írta...

nagyon szép lakkok, a catrice topper érdekel a legjobban :)

Barby írta...

Nagyon szép lakkokat sikerült beszerezned, a Lovely Snow Dust lakkok közül az ezüst nekem is megvan, de a fehéret én is nagyon szerettem volna, de ugye az sehol nincs... :D A NYC Midnight Confetti lakkját is nagyon szeretem, viszont nekem a Colorama lakkok nem jöttek be, amit én próbáltam, az sajnos nem tűnt túl tartósnak.

Thimmyke írta...

Szupi dolgok! az arany snow dust lakkra még nekem is fájna a fogam...

Megjegyzés küldése