Kívánságlista 2014 - szépségápolás

Majdnem egy éve már, hogy először készítettem kívánságlistát, s mivel bejött a dolog, ezért most újra nekiültem és összeírtam egyet, a szépségápolás témakörében. Sorra vettem, hogy mi az, amire szükségem lehet, mi az, ami hiányzik még a készletemből vagy mi az, amit csak úgy szívesen kipróbálnék.

Ecsetek
Még mindig hagy némi kívánnivalót maga után az ecsetkészletem, s noha nem akarok én profi sminkes lenni, azért szeretnék egy teljes alapkészletet birtokolni. Na meg persze sokkal könnyebben és szebben lehet ecsetekkel dolgozni. Egy kis körmös készletet is szeretnék, szerencsére ezt bőven elég lesz levadászni pár száz Ft-ért az E-bay-ről. A sminkecsetekkel kapcsolatban az E.L.F. kínálata még mindig vonz, de ezúttal már a Real Techniques vagy az Eco Tools háza táján is szét fogok nézni!


Alapozó
Bár még bőven van a Facefinity-ből, de nyilván el fog fogyni idén, addig pedig minden lehetséges jelöltnek utána fogok olvasni! Régóta szeretnék egy hab állagút kipróbálni, de a legtöbbnél nem találtam elég világos árnyalatot, így esélyem sem volt. Most a Max Factor Whipped Creme-je keltette fel az érdeklődésemet, az biztos, hogy sok tesztet fogok keresni róla, de persze más márkáknál is újfent szét fogok nézni. Illetve még a BB/CC krémek is játszanak, most például a Catrice krémjére figyeltem fel.



Púder
A mostanim annyira nem vált be, de most már elhasználom, aztán végre beszerzek egy újat, ami remélem ezúttal a tökéletes púder lesz! A világos bőrszínem miatt ezt is elég nehéz találni, mindenesetre ha tudtok ajánlani egy olyat, ami jól fixál, mégis közben természetes hatást biztosít (és véletlenül sem sárgít), akkor várom a tippjeiteket! Talán így elsőre, látatlanban a Max Factor Creme Puff-ja a legesélyesebb.
 

Korrektor
A Catrice tégelyes korrektora mellé szeretnék egy krémeset is, melynek szerepét eddig az Essence Stay All Day korrektora töltötte be. Nincs kizárva, hogy maradok is ennél.


Körömlakkok
Mivel - számomra - nagy mennyiséget sikerült felhalmozni lakkokból az elmúlt időben, ezért terveim szerint idén nem fogom jelentősen tovább gyarapítani a készletemet, főleg azért is, mivel ha végre eljutok a Nailland-be, akkor ott szeretnék venni majd 1-2 lakkot, de ugye ott mások az árak, mint egy drogériás márka esetében. Olyan persze nincs, hogy elég lenne a körömlakkokból, de azért sok színem és árnyalatom van, ezt szem előtt tartva könnyebb reálisan gondolkodni a lakkos állványok előtt állva. A limitált kiadásoknak persze mindig a körmére fogok nézni és egy-egy különlegesebb lakkot sem fogok ott hagyni, ha megtetszik annyira, valamint a liquid sand lakkok iránti rajongásomat is ki fogom elégíteni, ha olyan színeket jelentetnek meg az egyes márkák, amik tetszenek majd! Alapozó-, erősítő- és fedőlakkom van és egyelőre jók is még ezek. Most így hirtelen csak a Golden Rose sand lakkjait tudom kiemelni, amiből biztosan szeretnék (és fogok is) venni párat.


Szemhéjfestékek
Elsősorban igyekszem majd többet használni a már meglévőeket, s ezzel párhuzamosan fejleszteni a sminkelési technikáimat, mert itt bizony vannak még hiányosságok. :D Mindenesetre az már most biztos, hogy Color Tattoo-ból szeretnék még beszerezni 1-2 árnyalatot.


Rúzsok
Bár olyan szépek tudnak lenni és szeretem nézegetni a csodásabbnál-csodásabb árnyalatokat, én magam még mindig nem vagyok nagy rúzsos, nem merek feltűnőbb színeket használni az ajkaimon (azért majd igyekszem idén ezen is változtatni), jobban szeretem a szemeimet hangsúlyozni - ebből is jön a régi, de még most is aktuális célom, azaz megtalálni a tökéletes nude rúzst. Először a drogériák kínálatát fogom végignézni, mondjuk ettől az Essence rúzstól kezdve.


Hajformázás
Valószínűleg lesz hamarosan egy látogatásom a fodrásznál, mert megint túl hosszú már a hajam és nem sok mindent tudok vele kezdeni. Állandó problémám, hogy hajmosás után is már másnapra lelapul és nem akar sehogy sem állni, ezért valamiféle hajhabot szeretnék beszerezni, illetve komolyabban belevetem majd magam a hajformázás rejtelmeibe, hogy ne csak a hajvasalásban merüljön ki a Remington készülékem használata, amihez amúgy vagy 6 másik fej is van. Irigylem azokat, akiknek mindig olyan a haja, mintha most jöttek volna a fodrásztól - áruljátok el a titkotokat légyszi! :)


Szemkörnyékápoló
A Himalaya Herbals szemkörnyékápolóm elfogyott már egy ideje, sajnos semmilyen extra hatást nem produkált, így ezúttal egy másik márkától fogok választani egyet. Olyat keresek elsősorban, ami elhalványítja a sötét karikákat. A Nivea termékeit szeretem, ennek a terméknek utána fogok nézni!


Azt hiszem ennyi lenne, ha eszembe jut még valami a későbbiekben, akkor bővíteni fogom majd a listát. Bátran írjátok meg a hozzászólásoknál, hogy Nektek mi vált be, mit tudtok ajánlani! :)

Ki készít még listát? Mi az, amit mindenképpen szeretnétek beszerezni idén?

6 megjegyzés:

Panni írta...

Én is szeretnék új ecseteket, meg valami nagyon szép matt, bőrszínű szemhéjpúdert. :)

PAncsi írta...

Az én listámon olyanok szerepelnek főképp, mint megtalálni a megfelelő éjszakai krémet, alapozót/BB krémet
Ecseteket év végén rendeltem, remélem 2 héten belül megérkeznek (Sigma hasonmások, nagyon kíváncsi vagyok rájuk :-)
Illetve szeretnék majd még új Sleek palettákat (Garden of Eve, Sunset, Storm), pirosítókat (Rose Gold), remélem a MUA kijön a Naked 3 hasonmásával és szeretnék megtanulni szépen körömnyomdázni, hogy vehessek új palettákat :-D
Huhh, elég hosszú lett a lista, lehet érdemes lenne nekem is összeírnom :-)

Timeinspo írta...

Púderből én a NYC púderét tudom ajánlani. :) Szerintem a legvilágosabb tökéletes lehet neked, és nem lesz sárga a végeredmény. :)
Én az idén még egy két Sleek palettát és pirosítót szeretnék beszerezni, mert nagyon bevált ez a márka. :) Talán egy kér MUA paletta sem lenne rossz, és én is kell majd h találjak még alapozót. :)

djkaty írta...

Nálam is kívánságlistás az RT szett és az Eco Tools mintás szettje is :-) Jó ötlet a kívánságlista, szerintem én is összeállítok majd egyet :-)

Anna írta...

A RT ecsetek és a CT-k (ezek a rövidítések amiket csak mi csajok értünk :P) nálam is kívánságlistások. :)

Elíz írta...

PAncsi: a nyomdázós dolgokat el is felejtettem, pedig olyanokat is akarok :) Én szívesen látnám Nálad külön posztban is ezeket! :)
Sora Vivien Kiss: Köszönöm, mindenképpen megnézem magamnak! :)
djkaty: az Eco Tools szettját egyszer már majdnem sikerült megrendelnem, na majd idén! :) Várom a Te listádat is! :)
Moon Angel: pont nekem is ez jutott eszembe! :D

Megjegyzés küldése