No Inhibition 12 Wonders multifunkcionális hajápoló - első benyomás

Különleges poszt ez a mai, mivel most először történt olyan, hogy megkeresett egy cég, miszerint tesztelném-e a terméküket! Örömmel mondtam igent, mivel a levélben leírtak rögtön elnyerték a tetszésemet.
A Brillantis Kft. professzionális, olasz fodrásztermékeket forgalmaz, melyek eddig csak fodrászok számára voltak elérhetők. Azonban tavaly decemberben megnyitották első üzletüket a Budagyöngye bevásárlóközpont I. emeletén. Itt, a HairStore Hajápolási Szaküzletben lehet megvásárolni a különböző ápoló és formázó termékeket és már csak azért is érdemes betérni ide, mivel ingyenes tanácsadást és állapot felmérést is nyújtanak.
Mivel nem budapesti vagyok, így sajnos nem tudtam személyesen bemenni az üzletbe, tehát látatlanban küldtek nekem egy terméket. Bár nem ismerem a teljes kínálatukat, de szerintem nem is tudtak volna jobbat választani számomra, ugyanis egy multifunkcionális hajápoló terméket kaptam. Egyrészt amúgy is pont nagy keresgélésben voltam, másrészt pedig szeretem az olyan produktumokat, melyek egyszerre több hatást is nyújtanak. Nem szeretek ugyanis azzal vesződni, hogy 4-5 különböző dolgot kenek-fújok a hajamra, melyekből még lehet, hogy le is kell mosni valamelyiket. 


Itt aztán ilyennel nem kell időt tölteni, csupán a törülköző száraz hajra kell egyenletesen felvinni és készen is vagyunk. Ráadásul nem 2, 3 vagy 4, hanem rögtön 12 hatást biztosít. Hogy ebből mennyi fog beteljesülni, azt majd csak hosszabb tesztelés után tudom majd biztosabban elárulni, de most az első benyomásaimat osztom meg Veletek, melyek azonban meglehetősen pozitívak! :) 
A No Inhibition 12 Wonders nevű, "leave in" kondicionáló styling termékét kaptam meg. A külseje egyszerű, de a hajlított vonala és a fekete-lila-ezüst színkombináció nekem nagyon tetszik és szerintem jól illik egy professzionális termékhez. A hátulján kapott helyet a magyar feliratos címke, ezen és magán a tubuson minden információ megtalálható.




12 azonnali hatás:
1.Helyre állítja mindegyik hajtípus szerkezetét.
2. Megszünteti a haj gubancait.
3. Védi a hajvégeket.
4. Véd a hő ellen.
5. Hosszantartó tartást biztosít.
6. Megkönnyíti a haj kifésülését.
7. Magas fényt kölcsönöz a hajnak.
8.Volument ad a hajnak.
9. Megkönnyíti a hajsütő használatát.
10. Védi a hajszínt és megnöveli a szín intenzitását.
11. Védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.
12. Lesimítja a kutikulát.

A spray kiszerelés praktikus, de csak akkor, ha a tenyerükbe fújjuk a nem túl folyós terméket, majd úgy oszlatjuk el a hajon. Így ugyanis tökéletesen egyenletesen tudjuk ezt megtenni, s elkerülhetjük, hogy egy területen koncentrálódjon az egész, ami ugye a spray kiszerelés általános problémája lehet. Olyan 10 fújás elég is volt a sok és hosszú hajamra, így azt hiszem jó sokáig elég lesz, hiszen 140ml-t tartalmaz. Az illata nagyon finom, másnap is éreztem még a hajamon. 


A felvitele után kifésültem a hajamat, ami könnyebben ment, mint máskor, majd megszárítottam a hajamat. Ilyenkor nem különösebben szoktam formázni, de máris láttam, hogy a hajtöveim megemelkedtek. A tapintása pedig sokkal selymesebb lett, mint máskor és szép fényt is adott neki. Jöhetett is a következő próbatételem, miszerint kibírja-e az alvást. Eddig ugyanis már a hajmosás utáni napon szörnyen lelapult a hajam, de jelentem, ebben is szépen muzsikált; egyértelműen látszott a különbség, s nemcsak másnap, hanem még az azutáni napon is. Külön öröm még, hogy nem szállt a hajam össze-vissza, mint az mostanában szokása, kíváncsi vagyok, hogy ezt is e terméknek köszönhetem-e! A hajvasalás könnyen és gyorsan ment, remélem valóban védeni fogja a hőtől a hajamat a későbbiekben!


Összességében én tehát már most elégedett vagyok ezzel a termékkel! Valóban láthatók és érezhetők már egy mosás után is a hatásai, így örömmel fogom a továbbiakban is használni és kíváncsian várom a hosszú távú hatásait!

Ti milyen termékeket használtok a hajatokra? Szeretitek az ilyen termékeket?

Bár a terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen szinten sem befolyásolta a véleményemet, a fentebbiekben csakis az őszinte véleményemet olvashatjátok!

5 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Kíváncsi leszek a bővebb véleményedre is :)

Nóra írta...

jól hangzik :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Szerintem a hajápolásban ezekre a befejező hajápolókra éri meg igazán picit többet költeni, mert nem mossuk le egyből, természetesen a legjobb ha egy teljes termékcsaládot használunk, de nekem legalább 15 éve ezek e gyengéim :)

lakkmatt írta...

Én nagy hajápoló mániás vagyok, úgyhogy nekem is felkeltette az érdeklődésem :)

Elíz írta...

Erzsi: tényleg, ezen még nem is gondolkoztam, hogy ha kimossuk egyből, akkor tulajdonképpen az mit is ápol hatásosan? :D Persze biztos van olyan, ami kimagaslóbb, de elgondolkodtató, no :) Szerintem én is örökre ezeknél fogok kikötni és főleg ezeknél a "több az egyben" termékeknél :)
Lakk Matt: akkor csak ajánlani tudom, hogy nézz el az üzletükbe! :)

Megjegyzés küldése