Szempillaspirál Szerda - Max Factor Wild Mega Volume

Régen volt szempillaspirál teszt, meg tulajdonképpen bármilyen teszt is - s bár mint már említettem facebook-on, ez a fényképezőgépem elemproblémáinak köszönhető, de ez most mégsem tud vigasztalni. Egy-két képet sikerült még vele készítenem, de pont a szemem fotózása közben adta meg magát, így arról, hogy milyen is élesben a spirál, sajnos csak a telefonommal tudtam képet készíteni (viszont ezek nem lettek élethű képek). Remélem ezt elnézitek nekem, a lényeg szerintem amúgy is a szöveges részben rejtőzik. :) Ha minden jól megy, holnap ki fogom tudni cserélni a telefonos képeket fényképezőgéppel készültekre!
Ezt a szempillaspirált még azért kaptam, mert részt vettem a Max Factor egyik nyereményjátékán (ilyet se tapasztaltam még eddig máshol és ez is plusz egy ok, amiért annyira kedvelem őket), s már akkor kíváncsi voltam rá, hogy mit tud, de mivel még a kis Clump Defy spirálomat használtam javában, így eltettem a fiókba. Mostanában viszont úgy vettem észre, hogy kifogyóban van a kedvencem és picit mintha csomósodna is a benne lévő maradék festék, így hát előkerült ez a darab és...és most nem árulom el előre, hogy bejött-e vagy sem, de ígérem a végén kiderül! ;)

Max Factor Wild Mega Volume




Natúr

1 réteg

2 réteg

Csomagolás: tetszik ez a neonos zöldes-sárgás szín, jól illik a nevéhez, de ezen kívül nem is nagyon tudok sok más dolgot elmondani róla. A műanyag tubuson se az összetevők, se a kefe rajza nem található meg, csak a szokásos kis ezüst matrica, amin egy rövid leírást találhatunk és azt, hogy az összetevők listáját hol találjuk. Ez szinte felesleges is rá, mert úgyis lekopik hamar és a leírás sem árul el túl sokat. A vonalkód félig a kupakon van, így láthatjuk, hogy valaki felnyitotta-e már előttünk, s szintén itt olvasható a szín is. Ezen kívül néhány apróbb információ (mennyiség, szavatosság) található még a spirálon.
Szín: fekete.
Illat: szinte semmilyen illata sincs.
Mennyiség: 11ml.
Ár: 2.499 Ft.
Irritáció: nem okozott irritációt.
Tartósság: teljesen jól bírja egy napig, nem morzsolódott vagy pergett le. Nem vízálló, könnyen lemosható.
Használhatóság: a duci, homokóra alakú kefe sok festéket vesz fel, ezért le kell húzogatni a tubus széles száján a felesleget. Bevallom először kételkedve emeltem a szememhez, attól féltem, hogy mindenem összekenem majd vele, de jól meglepődtem, hogy milyen lágyan festi be a pilláimat és sehol egy csomó még csak fel se tűnt! A szemzugban lévő pillák kifestése sem okozott gondot. A festék állaga nagyon tetszik.
Ígéret: extrém pillák, vastagító, dúsító hatás.
Valóság: szerintem elsősorban hosszabbít, de azt nagyon szépen teszi és gyönyörűen elválasztja a pillákat, s persze szép feketévé is varázsolja őket, de a dúsítás az minimálisabb, legalábbis egy rétegnél. Azt leszögezem, hogy még nem volt olyan spirálom, ahol az egy réteg ennyire tökéletesen elég lenne, mint ennél. Nekem nagyon bejön ez a természetes, de mégis feltűnő hatás. Két réteggel már valóban dúsabb hatást érhetünk el.

Összességében nekem tetszik az a hatása, amit egy réteggel érhetünk el, ugyanakkor ez nem éppen az, amit alapból ígér, így megértem azokat, akiknek azért nem tetszik, mert szerintük átlagos pillákat ad egy rétegben. De mivel nekem pici, halvány pilláim vannak, így látványos már ez az egy réteg is, több réteggel pedig valóban dúsabb, vastagabb pillákat kapunk eredményül. Nagyon könnyű a használata és tetszik ez könnyedség, lágyság, amit a használata során tapasztalok. Most ezt használom a mindennapokra és szerintem ez így is lesz, míg ki nem fogy. Ha látványosabb, drámaibb pillákat szeretnék, akkor viszont szerintem egy másik spirálomhoz fogok nyúlni.

Ki milyen spirált használ most? Ki használja ezt? Nektek bevált?

6 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Szerintem a Clump Defy valamivel jobb, de ez sem annyira rossz azért. :)

Anna írta...

Nekem tetszik a hatása, szerintem látványos. :)

Unknown írta...

Én is megkaptam,és nem tetszett,nagy nehezen használtam,erre ma a drogériába a vásárlásom mellé kaptam még egyet...Nem ám Miss Mangát amire fáj a fogam..áá dehogy:D

Aviana Rahl írta...

Én most az Essence Get big! spiráljával jól el vagyok, de már nagyon fogyóban van. Ezt egy picit drágának tartom!

Fran Fisher írta...

A kefe formája érdekes, lehet, hogy kipróbálom. :)
Én most az Yves Rocher szempillaspirált használom, bár szerintem kifogyóban van.

Elíz írta...

Mea: nálam nagy szerelem a Clump Defy, de most megleszek nélküle, mert ez bejön eléggé, de még ott van a Maybelline Rocket-ja is, azt is szeretem :)
dasha: a Miss Mangát kipróbálnám én is, de mondjuk megvenni nem fogom, szóval valami nyereményjátékban reménykedek :D úgyis majdnem az összes spirálomat nyertem :D
Evelin: hát igen, sajna azért az ára húzós, bár ha meg azt nézzük, hogy napi használat mellett meddig bírja és milyen minőségű, akkor meg nem is rossz azért :) persze az olcsóbb spirálok is tudnak ugyanolyan jók lenni, csak én így, hogy nyertem egy csomót, ráadásul mind drágább fajta, nem tudom nagyon összehasonlítani az olcsóbbakkal, mert minek vegyek, ha van :)

Megjegyzés küldése