Vasárnapi Vágyakozás #5

Igaz, még odébb van a tavasz, de az időjárás szempontjából meg szinte már tavasz van, valamint jó néhány bolt polcán már ott figyelnek a tavaszi kollekciók darabjai. Így mikor böngészgettem a különböző honlapokon, az F&F oldalán belefutottam abba a ballonkabátba, amellyel már jó ideje kerülgetjük egymást. Először otthagytam, aztán nem volt a méretemben, sőt, még a tetejében le is árazták, így még nagyobb volt a fájdalmam. Most újra bekerült a kínálatba, s mivel ez a darab számomra tökéletesen megfelel minden tekintetben, ezért ha lesz a méretemben, akkor valószínűleg be fogom szerezni tavaszra, úgyis pont szükségem van már egy új tavaszi kabátra!


Kinek milyen tavaszi kabátja van? Kinek szereti még a ballonkabátokat?

11 megjegyzés:

Dii írta...

Hát, ha még mindig úgy érzed, hogy kell, most semmiképp ne hagyd majd ott ;) Nekem ehhez hasonlóm van, csak rövidebb fazon és nincs benne fekete :) Már én is nagyon várom a tavaszt!

Anna írta...

Nekem egy klasszikus bézs színű duplasoros gombos van, mintás béléssel. :) De szeretnék egy színeset is. :) Meg van egy hasított bőr utánzat rózsaszínes-púder dzsekim, 2 bőrkabátom, meg egy military stílusú sötétzöld dzsekim.

Dii írta...

Most, hogy írtad a színeset, hirtelen beugrott egy ilyen kabát királykékben és szerelmes lettem. Vajon találok ilyet? :D

Elíz írta...

Dii: a színeseket én is imádom, csak azért nem vettem eddig még olyat, mert azt nem tudnám mindenhez felvenni :D de szerintem be fogok szerezni majd legalább egyet, a kékeket én is imádom és tessék, itt egy csodás kék darab!
http://www.ffdivat.com/hu/products/tavasz-2014/noi/kabat/le41210460/

bokorbogi93 írta...

Nagyon szép ez a kabát. Nekem jelenleg egy fekete, dupla soros gombos,öv nélküli kabátom van, de derékban karcsúsított. Viszont, nagyon szeretnék egy bőrdzsekit idén.

Dii írta...

Igen, pont ilyen kékre gondoltam :D

Réka írta...

Nekem a belinkelt kék kabát piros változata van meg és nagyon imádom, mert feltűnő, elegáns és egyben cuki is, meg valahogy magabiztosabban érzem magam benne, mint a téli barna kabátomban :) A Te vágyad tárgya is csudiszép, mindenképpen szerezd majd be, drukkolok, hogy találj megfelelőt :)

PAncsi írta...

Nagyon tetszik ez a kabát!
Van egy hasonlóm, dupla soros gombokka, bézs színű, de kicsit bővebb a szabása és bár nagyon szeretem, egy ideje vágyódom egy karcsúbb változatra. Lehet én is felkeresem majd a Tescot, egy iylen pont jó lenne nekem :-)

pampuska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
pampuska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
pampuska írta...

Nekem majdnem ugyanilyenem van a Reservedből és életem egyik legjobb vétele volt!Imádom!

Megjegyzés küldése