Manikűr ¤ Szegecsek

A mai manikűröm főszereplői, a szegecsek, még az első Born Pretty Store-os csomagban érkeztek hozzám. A bevetésüket azonban egyre csak halogattam, elsősorban azért, mivel éppen a szakdolgozatom leadási határideje közeledett akkoriban igen nagy sebességgel felém. Meg persze ott van még az is, hogy ki kell találni az elrendezésüket, aztán fel kell kenni a lakkot/lakkokat, majd pedig fel kell helyezni a szegecseket és bizonyos esetekben még egy réteg fedőlakk is jól jöhet. Szóval úgy általában véve nem a rohanós manikűrökhöz vannak kitalálva a szegecsek. De nézzük is meg, hogy én milyen szegecseket választottam és hogy azok milyenek a valóságban, valamint hogy hogyan szerepeltek az aktuális manikűröm díszeiként!


Egy sima, egyszerű kis tasakban érkeztek meg, méghozzá jó sokan! Arany színűt választottam és szerencsére csodás a színük, nem az a csúnya, sárgás arany, amivel néha meg lehet szívni, ha mondjuk ékszereket vagy ékszerhez való kellékeket rendel az ember lánya eBay-ről. Szerencsére a vastagságuk is pont megfelelő, nem túl vékony, de nem is annyira merev, hogy elálljon a köröm felületéről. Viszont azt nem tudom megmondani, hogy hogyan nézne ki, ha lekennénk fedőlakkal a szegecseket. Ehhez talán már pont túl vastagok, viszont szerintem amúgy nincs szükség ilyen rögzítésre, ugyanis stabilan a helyükön maradnak. 
Sokat gondolkoztam, hogy milyen formát rakjak ki belőlük. Az, hogy hatszögletűek egyszerre előny és hátrány, mivel ezek azért különlegesebbek, mint a négyszögletűek, ugyanakkor azokkal szerintem egyszerűbben lehet azért alkotni. Mindenesetre elsőre inkább egy egyszerű dizájnt vállaltam csak be. A gyűrűsujjamra 3 jutott, háromszög alakzatba rendezve, a többire pedig 1-1, de hogy ne legyen ilyen egyszerű, ezért a fehér alapszínemre középre húztam mindenhova egy csíkot a Lovely kék St. Tropez lakkjával, illetve a gyűrűsujjamra csak ez utóbbi került. A sejtelmes selyemszínével szerintem szépen kiegészíti a fehér Rita Ora for Rimmel lakkot, aminél viszont sajnálom, hogy felkenve egyáltalán nem látszik a halvány csillogás, amit az üvegben produkál. De most nézzük is inkább a manikűrt!





A Rimmel lakk egyelőre nem győzött meg túlságosan. Bár egész gyorsan száradt, de 3 réteg kellett belőle és még gondolkozom azon, hogy tetszik e ez a fehér. Illetve nekem az ecsete se jött be, össze-vissza kentem magam, pedig ilyen szinte már nem is szokott előfordulni velem. Szóval most vár majd egy újabb próba erre a lakkra, mikor magában kenem csak fel, hátha csak ez kell majd ahhoz, hogy lássam benne azt a szépséget, ami miatt megvettem. A Lovely lakk viszont maga az álom, én nem is gondoltam volna, hogy így meg fogom szeretni a selyem finist! (És igen, shame on me, de még csak most kentem fel először ezt a kis kék szépséget.) Az ecsetével szintén gondok adódtak, ugyanis kiálltak belőle a szálak, de megvagdostam és így már jól lehetett kezelni. Bár most 3 rétegben kentem fel, már 2 is elég neki és szerencsére gyorsan szárad. A felesleget ugyan le kell húzogatni az ecsetről, de kárpótol az, hogy nem csíkozódik és persze a végeredmény, ami majdnem matt, de picit még gyöngyházas - egyszóval tökéletes selyemfény. :) Már bánom, hogy nem szereztem be még legalább a zöldet is mellé. :(

Használt lakkok:
Rita Ora for Rimmel - 703 White Hot Love
Lovely St. Tropez - Nr. 2 (kék)

A szegecseket innen tudjátok beszerezni, szerintem nagyon megéri, mert sok van egy csomagban, illetve újra fel is lehet őket használni. A szállítás szokás szerint ingyenes, a kuponkódot (BGB10) pedig ne felejtsétek el beírni, mert így még 10% kedvezményben is részesültök majd!


Ti szereitek a szegecses manikűröket? Az én alkotásom hogy tetszik Nektek?

9 megjegyzés:

Megaera írta...

Nagyon szép manikűr lett, tetszenek a szegecsek is rajta :)

M. írta...

WoW, nagyon tetszik a manikűr! ;)
Kár, hogy a Rimmel nem győzött meg. :/

Manna (mannakörmök) írta...

nayon cukii. :)

Miss Sziszi írta...

szép lett :) feldobják a szegecsek :)

http://misssziszi.blogspot.hu/

Unknown írta...

Nagyon szép lett :)

Nóra írta...

awww de szép lett! :)

Unknown írta...

Szia, nagyon szép a blogod és a képek is gyönyörűek :) Kifinomult stílusod van az már biztos.
Ha gondolod te is nézz be hozzám, kommentelj, kövess vagy ami jólesik. Köszi előre is :) További kellemes nyarat és kreatív blogolást. http://szepsegpotty.blogspot.com

Unknown írta...

Nagyon szép mani lett, egyszerű és elegáns! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen lányok! :) Örülök, hogy tetszik Nektek!
Lívia: Köszönöm, aranyos vagy! :) Mindenképpen benézek majd! :)

Megjegyzés küldése