Haul ¤ Deichmann, F&F és Yankee Candle

Innen-onnan beszereztem mostanában egy-két dolgot - tényleg nem sok mindent, viszont mivel mind annyira szép és cuki, ezért gondoltam megosztom Veletek is! Hátha tudok segíteni valakinek ezzel a bejegyzéssel, mert mondjuk hátha valaki pont olyasmit keres, amit én találtam, esetleg pont azon vacillál, hogy megvegye-e azt a dolgot, amit én megvettem. :) De hogy miket is tudhatok mostantól a birtokomban? Mutatom!

Cipellők 

Deichmann/Graceland - 6.490Ft

Deichmann/5th Avenue - 9.990Ft

Kellett már néhány őszi cipő - persze most már olyan az idő, hogy nemigen tudom használni őket. :D De hát lesz még tavasz és ősz is, nem igaz? Mindkettő nagyon tetszik, egyszerűek, de nagyszerűek, csodásan mutatnak felvéve! Sajnos a második delikvens kissé összenyomja a lábujjakat, úgy hogy biztos nem ebben fogok végigállni egész napokat, mindenesetre a szépsége kárpótol és amúgy kényelmes darab. Az első még nem volt a lábamon az üzleten kívül, de kényelmesnek tűnik.

Felsők

F&F - 2.445Ft

F&F - 805Ft

Ha leárazás van az F&F-ben, előbb vagy utóbb ott termek és jól átnézek mindent. Nemrégiben is ez történt és ahogy gondoltam, sikerült is szert tennem két csodás kis ruhadarabra. A halványbarackos-rózsaszínes felsőbe rögtön beleszerettem! Ez az átlátszó, csíkos plusz réteg nagyon jól feldobja az amúgy teljesen egyszerű felsőt. A halványlilát pedig még jó, hogy felpróbáltam, mert bár első pillantásra azt hihetnénk, hogy teljesen átlátszik ez a minta, egyáltalán nem így van. Ennyi pénzért pedig még a hülyének is megérte - hát még nekem! :D

Cukiságok

Rosmann - 1.099Ft

Azt tudni kell, hogy én már most karácsony lázban égek. :D Illetve minden egyéb téli hangulatú dekoráció is jöhet részemről már most, úgy hogy nem csoda, ha azonnal a kosaramba tettem ezt a cuki szarvast, amint megláttam. Sajnos viszont a festék nem valami vastag rétegben került rá, így a címke leszedi simán, erre szerintetek jó megoldás lehet, ha lefújom majd ilyen króm ezüst festékkel? Remélem, mert imádom ezt a kis szarvast, olyan szép. :)

DM - 75pont

A DM 4 évszak bögre kiadásának téli verziója ez, melyet 75 pontért lehet kiváltani. Most az őszit és a télit lehet, én a boltban az őszit láttam meg, de mikor a hátulján felfedeztem, hogy téli is van és azt is most lehet kapni, azonnal kerestem egy eladót. Hál'istennek a pult alól előkerült egy, így már én is a boldog tulajdonosa lehetek ennek a szépséges bögrének! :)

illatgyertya.hu
Bizony-bizony, végre rendeltem Yankee Candle tartokat (és egy mintagyertyát)! A történet a következő: egyik nap az egyik kolléganőm (szia, Márti!) azzal fogadott, hogy láttam-e, hogy nyertem Katy-nél 5 csodás YC tartot. Ennek hatására bevittem a már meglévő darabjaimat, hogy megszagolgathassa mindenki, amiből végül nagyon gyorsan egy közös rendelés kerekedett. :D Mivel picit talán lutri úgy rendelni illatgyetyákat, hogy előtte még nem szagoltad azokat, ezért én csak tartokat vettem, méghozzá olyanokat, melyekről majdnem biztosan tudtam, hogy tetszeni fognak. Ez így is lett, mind nagyon tetszik! Bár több karácsonyi illatot szerettem volna, a sokban jelen lévő vanília miatt inkább kihagytam most azokat, de nem is bánom, mert volt lehetőségem megszagolni néhányat és annyira nem jönnek be. Viszont kárpótol a 3 téli illat, melyeket beszereztem! S bár a nyár már rég elmúlt a Bahama Breeze-t ezúttal "nem hagytam ott a boltban", ill. a Beach Walk is az enyém lett. Isteniek! Előbbi talán a legeslegkedvencem! :) Ha szeretnétek vagy érdekel Titeket valamelyik, akkor majd írhatok az illatokról egy külön posztban is!

Ti miket vettetek mostanában? Téli/karácsonyi dekoráció csúszott már be a Ti kosaraitokba is? :)

7 megjegyzés:

Nóra írta...

csini kis darabok :)

Réka írta...

A második cipő nagyon tetszik :) gondolkodtam én is a dm bögrén, de olyan soknak találom a 75 pontot érte. lehet inkább kivárok egy másik akciót.

Megaera írta...

Az első cipő nagyon csinos, és hát a YC tartok megunhatatlanok :P

andicreative írta...

A Season of Peace jelenleg is illatozik nálam, én imádom, pont kellemes, nem tolakodó pézsmás illat :)

glitterfingersss írta...

Az első cipő nagyon tetszik, hasonló nekem is jó lenne...a szarvasról esetleg megpróbálhatod leáztatni a matricát...

T. Andi írta...

Ilyen bögrét én is szeretnék...

Unknown írta...

Nekem az őszi van meg, de a télit is szeretném. Pechemre már aznap elvitték az összes bögrét és ki tudja mikor lesznek újra ha lesznek.....

Megjegyzés küldése