Manikűrvadász 15. forduló

Egy nap késéssel ugyan, de én is jelentkezek a Manikűrvadász immáron 15. fordulójával! A háziasszony szerepére Bella - e "játék" kitalálója, erről bővebben itt olvashatsz - ezúttal Pankát kérte fel, aki szépen teljesítette is kötelességeit, azaz előbb kitette a felhívást, majd kisorsolta a párokat.


Az én párom Judit lett, akitől egyébként egyszer már, a 6. forduló alkalmával is vadásztam. Akkor egy karácsonyi manikűrt választottam, lévén, hogy épp akkoriban zajlott le az a forduló, most viszont egy picit már előrébb gondolkodtam és egy tavaszi manira, egészen pontosan erre esett a választásom. Hiába, én már tényleg nagyon várom a tavaszt! :D 
Az eredeti manikűr:


És az én változatom:





Igyekeztem hű maradni az eredeti manikűrhöz, de persze egy-két dolog azért közbeszólt. Például a kis Essence fedőlakkom, ami elég szépen eltorzította a színét a menta MUA lakkomnak - ami pedig eléggé eltér Judit alaplakkjának színétől, az övé kékesebb. Mivel láttam, hogy ez a fedőlakk mégsem lesz olyan jó választás, ezért két köröm lekenése után megálltam és úgy döntöttem, hogy a maradék háromból kettőt is díszítek az aranyszínű rózsás matricával. Ami megint csak nem olyan, mert az övén, ha jól látom egy szál rózsa van, míg az enyémen csak maga a virág feje. Azért remélem így is tetszeni fog Neki és Nektek! :)


A körömmatrica egyébként Born Pretty Store-os szerzemény, 12-féle minta található egyetlen íven, úgy hogy nagyon örülök, hogy az enyém lett. Itt tudjátok megnézni, hogy milyen további minták vannak még rajta a rózsákon kívül, illetve a nail art szekción belül rengeteg további matrica kzül tudtok még válogatni. És ne felejtsétek el beütni az alábbi kuponkódot a 10% kedvezményért! ;)


Használt lakkok:
MUA - Pistachio Icecream
Essence Colour&Go - 50 Irreplaceable
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer

Hogy tetszik az én változatom?

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

4 megjegyzés:

Kisné Márti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kisné Márti írta...

Szép lett nagyon,ügyes vagy! :)

Judit írta...

Nagyon szép színe van ennek a menta lakknak! És ne aggódj, én is mindig teszek egy kis csavart az újraalkotásba. Akarva, akaratlanul... ^^

Johanna (YouYou) írta...

Nagyon szép lett! Olyan jól néz ki az arany és a menta együtt... :)

Megjegyzés küldése