Teszt ¤ REALASH szempilla kondicionáló - 3 hónap

Bizony-bizony, már 3 hónapja annak, hogy elkezdtem használni a Realash szempilla kondicionálóját! Az első, kissé talán még szkeptikus (de azért lelkes) felkenést követően gyorsan változott a véleményem, különösen akkor, mikor 1 hónap használat után készítettem egy képet a szempilláimról majd a kezelés elején készített kép mellé tettem azt. Sőt, már az első bókokat is sikerült bezsebelnem az első hónapban! Így hát érthető, hogy ugyanolyan, de talán még több lelkesedéssel használtam továbbra is e terméket, hogy aztán ebben a mai bejegyzésben megmutassam, mennyit változtak az eredeti és az első hónapos állapotukhoz képest a szempilláim.


A termékről ITT olvashattatok nálam először, majd bővebben ITT, az első hónapos eredményekről szóló posztban írtam róla. Egy hónap után 10%-kal hosszabb pillákat ígért a termék rendszeres használata, ami nálam be is vált, illetve már ekkor vastagabbak lettek a szempilláim. És ehhez mindössze annyit kellett tennem, hogy esténként egy ecsetvonással felvittem a felső szempilláim tövébe a szérumot.


Az első hónap után csupán annyit változott az esti rutinom, hogy olykor sajnos elfelejtettem használni. De azért derekasan kenegettem továbbra is, attól a pár alkalomtól eltekintve, míg nem elérkezett a nap, hogy újfent lefotózzam a pilláimat. Izgulok is, mert csak most, ahogy leírom ezeket a sorokat, fogom egymás mellé illeszteni a képeket. Kíváncsi vagyok, hogy az elfelejtett alkalmak, a szempillaspirál olykor csak vízzel való ledörgölése, néhány letörő szempilla és megannyi idegeskedés után mit tudott még az első hónap meglepetése után hozni nekem a Realash!


Nos, nekem senki nem mondhatja, hogy csak azért látom a különbséget, mert látni akarom, mert szerintem szemmel látható akár itt a képeken, akár élőben is! A legnagyobb bizonyítékom erre nem is ez a kép (vagy a következő, lentebb látható), hanem az, hogy anyukám - aki nem tudott arról, hogy használom ezt a terméket - azt kérdezgette tőlem, hogy be lett-e festve a szempillám vagy hogy van-e rajta szempillaspirál - holott nem volt befestve se így, se úgy. :) A pilláim erősebbek, vastagabbak és hosszabbak lettek, pedig ahogy említettem is, voltak esetemben nehezítő körülmények.


Elég látványos a használat megkezdése előtti és a 3 hónapos használat utáni képeken is a különbség szerintem és arról még nem is beszéltem, hogy milyen, mikor még szempillaspirál is van rajtam! Nagyon örülök, hogy tesztelhettem ezt a kondicionálót és hogy nem csak üres, hamis, hanem nagyon is valós ígéretek takart a kis fekete tubus.

Köszönöm a lehetőséget ezúton is a Realash-nek és biztatom azokat, akik mesterséges, kényelmetlen beavatkozások nélkül szeretnének látványosabb pillákat szerezni, hogy próbálják ki ezt a módszert, melynél láthatjátok, hogy akár 1 hónap után is már milyen változások következnek be, még a hozzám hasonlóan reménytelen esetekben is. :)

Bővebb információkért látogassatok el a márka honlapjára: http://www.realash.hu/

Ki ismeri/használja ezt a terméket? Ti milyen változásokat tapasztaltatok?

3 megjegyzés:

fruzsa írta...

Wow, ez aztan tenyleg latvanyos! Nagyon szep hosszuak lettek, es latszik is, hogy sokat erosodtek. :)

M. írta...

Abszolút szemmel látható. :)

Oszlánszki Marcsi írta...

Hűha, nem semmi!! :)

Megjegyzés küldése