Jöhet vagy mehet?

Új sorozat! A "Jöhet vagy mehet?" c. posztokban a véleményeteket fogom kérdezni. Egy-két dolgot fogok megmutatni és várom a véleményeteket róluk, valamint, hogy az adott dolog jöhet vagy mehet?!
Mivel javában dúlnak a divathetek, ezért eleinte majd onnan fogok mutatni különböző ruhákat, kiegészítőket és még ki tudja miket. Kezdem is egy táskával és egy cipővel, amik a new yorki kifutókon tűntek fel!

Táska:
Övtáska? Igen, nekem is szörnyű képek rémlettek fel erre a szóra, pláne, hogy most női övtáskáról van szó: de! Nézzétek meg ezt a képet és formáljatok utána véleményt!

Rachel Zoe
Véleményem: Jöhet! Nekem nagyon bejön így együtt, pláne, hogy fehér és arany párosításról van szó. Szerintem abszolút elegáns, de oké, ne menjünk bálba így, viszont buliba milyen praktikus lenne, nem? Én pont utálom, ha a vállamon, kezemben van egész este a táskám. 

Cipő:
Magassarkú sportcipő? Ez viszont tényleg olyan, mint ahogy elképzeljük. :D Viszont néhány tervező ki tud belőle hozni egészen elfogadható dolgot is. Nézzük csak:

Donna Karan New York
Vélemény: Jöhet! Kövezzetek meg, de ez nekem tetszik. De csak ez az egyetlen darab, a többi még mindig nem. Ennek az egyszerűsége fogott meg, tetszik, hogy feltűnő is, meg nem is.

Nos, jöhetnek vagy mehetnek? :)

16 megjegyzés:

Nóra írta...

mind2 menjen :D nekem nem bejövősek :P

Retrogirls írta...

Nekem magassarkú tornacipőből már van itthon egy párom de azt sem bánnám, ha menne:D Igazából nem az a lényeg, hogy épp divatos legyen, inkább az, hogy beleilleszkedjen a ruhatáramba, és tetsszen nekem. Az övtáska meg...valakin biztos jól áll, meg hordani is biztos tudja, de hogy az a valaki nem én vagyok az tuti.:D

dotty írta...

övtáska menjen! magasszárú sportcipő jöhet! engem a párom(!!!) beszélt rá, mert nekem először nem tetszett, de aztán mégis haza jött velem. bár az enyém egyáltalán nem hasonlít egy edzőcipőre >> http://2.bp.blogspot.com/-n9i7TymTiFI/UEJOImgN98I/AAAAAAAACOk/O2JFIjeShYI/s640/DSCF0385.JPG

Hajnal írta...

Mindkettő mehet! :)a magas szárú sportcipőben nekem semmi nőies sincs, sőt hülyén érezném magam benne. Lehet előítéleteim vannak vele szembe, de vannak dolgok amiket nem érdemes kombinálni. Ha meg övtáska akkor az a sportos verzió egy hozzá illő szereléshez. Kicsit erőltetett ez a fajta. :(

Elíz írta...

Tuti? :D :P

Elíz írta...

:D Igen-igen, ez a lényeg! Úgy nem is tudnám hordani, ha nem tetszene, csak feszülne az ember lánya benne.

Elíz írta...

A párod? :o Ilyet is ritkán hallani! :D Tényleg sokkal nőcisebb, szép a színe is :)

Laruska Bee írta...

Jöhetnek! :) A táska elsőre nem volt szimpi, de teljesen igazad van, buliba hihetetlen praktikus... Meggyőztél! :)

Elíz írta...

És szűk farmerrel, laza pólóval, bőrkabival esetleg? :) Övtáskából pont csinált sportos verziót Donna Karan! :)

Elíz írta...

:):) Ugye?!

Barta Veronika írta...

Ha övtáska, akkor csak is Tisza, és csak is ez:
http://www.tiszacipo.hu/images_product/4ed606da0a3aa.jpg
Ő az én szerelmem, imádom. :)
Magassarkú sport cipő oké, de a magassarkú tornacipőtől hányni tudnék még ma is... az nagyon nem oké. :D

djkaty írta...

Hát, nálam egyik sem nyerő :-)

Elíz írta...

:) DK is csinált sportosabbat, de valahogy nekem most csak ez az elegánsabb tetszik az övtáskákból..:D Hú, ennyire nem kategorizáltam be, de ez akkor magassarkú tornacipő, ugye? :) Én a sportcipőkhöz soroltam mindig a tornacipőt, nem bonyolítottam túl :D

Ari írta...

Nekem sem jön be egyik sem.

Unknown írta...

tűzre velük :P

Névtelen írta...

Nekem az övtáskák így se úgy se tetszenek!
Viszont a magassarkú sportcipők, ha jól néznek ki jöhetnek! :)
Én alapvetően utálom a sportcuccokat, de magassarkú sportcipőként 1-2 bejön. :)

Megjegyzés küldése