Katie és az ő csizmája

Egyik nap láttam egy képet egy sztárról, aki ugyanazt a ruhadarabot viselte többször. Ezzel még nem is lenne semmi gond, de az interneten ezek a képek általában valamilyen gunyoros megjegyzéssel mennek ki. Legutóbb Katie Holmes csizmájára kapta fel a fejét a média. 


Annyira rámentek a témára, hogy szerintem azóta a kukában csücsül a csizma, bebizonyítva azt, hogy már ez is ciki, nem csak egy sima póló kétszeri viselése. Bevallom én becsülöm azokat a sztárokat, akik még egy alkalmi ruhát sem félnek többször is felvenni. Pedig arra aztán már lehet mondani, hogy na de kérem. Pedig megtehetnék, hogy vesznek egy másikat...

Hoztam néhány képet, köztük Kate Middletonnal aki közismert arról, hogy nem költ sokat a ruháira és többször is felveszi azokat. Valamint az utolsó képeken egy olyan személy szerepel, akiről nem biztos, hogy ezt gondoltátok volna! :)

Eva és az ő különleges nacija.

Mindkét szett szuper!

Jessica Alba blézere gyönyörű!

Hát még ezzel a nadrággal párosítva!
Jessica Biel ugyanazt a fehér felsőt nem félt többször is felvenni.

Milyen jól tette!

Nem derogál neki kétszer ugyanazt viselni, pedig hercegnő.

És miért ne tenné?

Khloe a csíkos ruhájában menta táskával...

...és Khloe a csíkos ruhájában piros táskával.

Nem Khloe az egyetlen Kardashian, aki többször felveszi ugyanazt...

...Kim a cipőt és a nadrágot is többször bevetette.

Riri és az ő Gucci táskája.

Selena egy kényelmes csizmában itt...

...és itt is. Miért ne, ha egyszer kényelmes?

Bizony-bizony, AnnaWintour, a divat nagyasszonya is felveszi kétszer ugyanazt, ráadásul a vörös szőnyegre!
Egy divathéten is merte többször viselni ugyanazt!

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek ciki? Vagy ha Ti is megtehetnétek - mert mondjuk nyernétek az ötös lottón - akkor megtennétek (hogy nem veszitek fel kétszer ugyanazt)?

8 megjegyzés:

mia írta...

szerintem egyáltalán nem gáz, még egy hercegnőnek sem. ha minden nap másban látnák, akkor meg azon akadnának fenn az emberek, hogy az adófizetők pénzét így herdálja a királyi család.
a hírességek is jól teszik, hogy felvesznek többször ruhkat, itt látszik meg hogy van-e érzékük többször is újragondolni egy-egy outfitet vagy csak egyszer magukra kapják és kész... szerintem jó dolog, ezzel is azt mutatják, hogy ők is hétköznapi emberek csak egy kicsit nagyobb mennyiséget költhetnek ruhákra.
táska-cipő dologban pedig persze hogy újra felveszik, egy gucci tasit vagy egy loubutin cipőt még jó hogy nem csak egyszer kapnak fel magukra :DD

Elíz írta...

Igen-igen! A 2. bekezdést különösen kiemelném tőled, nagyon igazad van! Ilyenkor derül ki, mit tudnak stylist nélkül :)

mrs__kovacs írta...

Mért lenne ciki? Sosem értettem, ha már egyszer megveszek egy ruhát, cipőt, bármit, azt azért teszem, mert tetszik és ha tetszik, akkor hordani is akarom, nem? Vagy csak én vagyok így ezzel? :D

Elíz írta...

Nem vagy egyedül! :) Viszont volt olyan ismerősöm, aki durván úgy nyomta, mintha legalábbis paparazzik várták volna minden nap a háza előtt :s Egy volt tanáromnak meg elkezdtük felírkálni a ruháit, de egy idő után feladtuk - nem volt olyan cucc, amit kétszer láttunk volna rajta...

hkorinna írta...

Én sem tartom cikinek, ha nekem is van egy épp aktuális kedvenc felsőm, szívesen viselem többször, mert tetszik, és jól érzem magam benne! :) Egyébként nekem is volt olyan csoporttársam, akin kétszer nem láttuk ugyanazt a ruhát!!

Nóra írta...

ejjej,Anna Wintour nagyasszonyról nem gondoltam volna :D (vicc :D)

Elíz írta...

:) Így ám! Ugye milyen durva?! :s

Elíz írta...

;D

Megjegyzés küldése