Garnier szemkörnyékápoló

Egyszer már írtam erről a krémről kb. 2 hónap használat után, de mégiscsak úgy illik, hogy azután is írjak, mikor már elfogyott. Ez nemrég következett be, méghozzá október elején. A vásárlás és egyben a használat elkezdésének napja május 9 volt, tehát azóta használtam minden egyes este! Ha belegondolunk nem is rossz ez egy 15 ml-es kiszereléstől. A tégely egyébként jól záródik és most, hogy kifogyott akár újra is lehet hasznosítani. (Amúgy is szeretem a pici dobozkákat és társaikat! :D)

 
Az állaga hígabb, könnyen el lehet oszlatni, viszont könnyen a kelleténél több is kerülhet az ujjunkra (bár ezt azért vissza lehet juttatni a perem segítségével). Az illata nem zavaró, gyorsan elillan. Könnyű és felvitel után gyorsan beissza a bőr. Mint már említettem csak este használtam, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy smink alá milyen lehet. (De szerintem a gyors felszívódásnak köszönhetően jó.)
Legfőbb ígérete a hidratálás, amit véleményem szerint be is tart. Ezen felül ami tény, hogy a szemeim nem voltak puffadtak, nem voltak bedagadva mikor használtam, pedig máskor bizony előfordult. Viszont a karikáimat túlságosan nem halványította. Mikor 2 hónap után írtam róla, úgy láttam, hogy valamivel halványultak, de különösebb változást azóta sem tapasztaltam. Ráncok tekintetében sem tudok nyilatkozni, nem tűnt fel, hogy kevesebb vagy több lenne a szemem környékén. :) 





Így tehát összességében látványos változásról nem tudok beszámolni, de hidratáló szemkörnyékápolónak mindenképpen megállja a helyét. Azonban míg én 1500 Ft-ért vettem (akció keretében a sminklemosó tejjel együtt 1500-ért), addig teljes áron már korántsem biztos, hogy megvenném. Főleg, hogy nálam sokat levon az értékéből az, hogy szembe kerülve kegyetlenül csíp.  

Ti használtok szemkörnyékápolót? Ha igen, milyet? Ezt ismeritek, használja valaki?

4 megjegyzés:

Réku írta...

Én is ezt használom, már az utánpótlást is megvettem belőle.

Anett írta...

Én a Helia-D golyós szemkörnyékápolóját használom, szeretem mert golyós és így könnyebb felvinni és hűsít is. Ezt a Garniert is próbáltam régebben, szerettem, de úgy érzem nekem azok jobban tetszenek amik hűsítenek is, valahogy frissebbnek érzem tőle a bőröm :)

Elíz írta...

Lehet én is fogom használni még egy ideig, ha lesz az ajándékcsomagban, amit nyertem! :D De szerencsére ennek örülök :)

Elíz írta...

Jajj igen, az olyan jó érzés! :) Ezért is gondolkodtam még a Nivea Q10-esen is!

Megjegyzés küldése