Kis sapkakörkép

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a sapka a mumusom. :D Míg a mindenféle sálak majd kifolynak a boltokból, a sapkákból sokkal kisebb a kínálat - legalábbis szerintem, persze lehet, hogy ez azért van, mert csak azokat figyelem, amik tetszenének - ilyen pedig nincs sok... Nekem egy sapka legyen egyszerű, mondjuk kötött (vagy kötött-szerű), fehér vagy másmilyen halvány színű és cuki! :D Nem tetszenek a pomponok, golyók, lelógó izék vagy bármi más. Tudom-tudom, nem vagyok egyszerű eset. De szerencsére még így is kinéztem már párat, amiket fel fogok kutatni és felpróbálni és remélhetőleg meg fogom venni valamelyiket.
Bár nekem rengeteg hajam van és sose hullott, ha nem hordtam télen sapkát, de attól még fontos, hogy az ember lánya hordjon, ha nem is mindig, de legalább a hideg reggeleken vagy a hidegebb napokon.
Sokan azért nem szeretik a sapkát, mert összenyomja a belőtt frizurát, lelapítja a hajat, ez mondjuk sajnos igaz némelyik esetében, de azért már vannak olyan fajták, amelyiknél nem cuppan rá a fejre a sapi, így van egy kis plusz hely a hajnak. (A képeken főleg ilyeneket láthattok.) Viszont a laza, kócos, esetleg enyhén hullámos haj szuperül mutat bármelyikkel, én ezt nagyon kedvelem, olyan kis bohókás és cuki kinézetet ad, ami bárhova tökéletes. :)
A hosszú bevezető után jöjjön néhány darab, amik mind nagyon tetszenek nekem, remélem élőben is jó lesz majd valamelyik a fejemre! 

Bershka - 1.995 Ft


Bershka - 2.995 Ft

Mango - 4.995 Ft

Mango - 5.995 Ft


Mango - 4.995 Ft


Orsay - 8,95 euró

Stradivarius - 2.995 Ft

Tally Weijl - 6,95 euró

Tally Weijl - 6,95 euró
H&M - 1.990 Ft (Csak mert cuki! :D)

Nektek milyen sapkátok van? Használtok egyáltalán? Ezek közül tetszik valamelyik?

13 megjegyzés:

Neon Rider írta...

en kapucnis vagtok inkabb mint sapkas.

Illés Rebeka írta...

Én nagyon szeretem a sapikat, főleg amik egy picit, de tényleg csak nagyon kicsit lógnak hátul. Tavaly vettem a H&M-ben egy kötött bézs színűt, amihez körsál volt, pont a napokban találtam meg. :)

Elíz írta...

Én meg pont a kapucnikat nem szeretem annyira :D mondjuk ami a téli kabátomon van, az még jöhet, mert kis egyszerű, bár elég manószerű vagyok benne :):)

Elíz írta...

:) Ajj a körsál is nagyon tuti, gondolkodok, hogy beszerzek egyet! Hmm, elvégre, ha új sapim lesz, ahhoz nem biztos, hogy van hozzá megfelelő sálam, áh igen, nincs mese, kell sál is :D

djkaty írta...

A szürke Orsay-es jöhetne :-)

Elíz írta...

Az a kedvencem kinézetre, csak legeslegjobban fehéret szeretnék, viszont pont ebből szerintem nincs :s de ki tudja, lehet mégis ő lesz a befutó :)

hkorinna írta...

Sapkavásárlásnál én is mindig gondban vagyok, sosem találom az igazit, ami jól is állna. Én is a minél egyszerűbb fazonokat szeretem! Míg sálat, kesztyűt szinte minden évben veszek, sapkát talán csak 3 évente! :D

Elíz írta...

Üdv a klubban! :D

Nóra írta...

utsó <3 kis cuki :D

Elíz írta...

Annyira kíváncsi vagyok rá élőben milyen :D

Aviana Rahl írta...

Nekem egy sapka sem áll jól..pedig ezek annyira tetszenek :$ a macis nagyon ari, én biztos, hogy hordanám :P

Elíz írta...

Biztos van olyan, ami jól áll! :) Nekem az cicás, de lehet, hogy macis? :D

Aviana Rahl írta...

Biztos van, csak még nem találtam meg :P
Nekem a maci ugrott be elsőre, de lehet cica is :P

Megjegyzés küldése