Jöhet vagy mehet?

Metálos orrú balerina
Újra hódítanak a metálos orral megbolondított cipellők. Ti kedvelitek ezt a trendet vagy inkább passzoljátok? Bár most balerinákat hoztam példának, de a metálos orrú magassarkúakra is vonatkozik a kérdés!


Véleményem: Jöhet! Egy egyszerű outfitet könnyen feldobhatunk egy ilyen kis balerinával! :) A metálos orrú magassarkúak is tetszenek, de ha választani kellene, egyértelműen a balerinákat választanám.

Idei rúzstrendek
Az idei bemutatókon a pink, a lila, a burgundi (és a vörös) ajkak domináltak. Ti szívesen viselitek ezeket a színeket az ajkaitokon?


Véleményem: Jöhet! Csodásak ezek a színek, nagyon tetszenek - másokon. :D Ugyanis én nem vagyok egy nagy rúzsos (meg amúgy is jobban szeretem a szemem hangsúlyozni), maximum a pinkes-fuksziás árnyalatokat tudnám magamon elképzelni ezek közül. 

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

10 megjegyzés:

mia írta...

a metálos balerinák nekem is tetszenek, a második cipőt nézegettem "élőben" is, de arról pl. nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e :D

Névtelen írta...

A balerina cipőket eđig is utáltao, és a metálos orr sem tetszik. Maradok az eddigi platform cipőknél, de a rúzsok jöhetnek! :)

Réku írta...

A cipők tetszenek, a rúzsok is, viszont szerintem nekem ezek a színek nem illenek.

Réka írta...

Jó kérdés. A metálos orrú cipőket szerintem passzolom (bár a képen szereplő cipők irtó aranyosak), viszont a rúzsok mind jöhetnének :)

Elíz írta...

Olyan kis cuki, bár az anyaga lehetne más :)

Elíz írta...

Szegénykék :D Én nagyon szeretem őket, cukik, kényelmesek :) Persze szívesebben mászkálnék minden nap magassarkúban, de a lábaim ezt nem hiszem, hogy díjaznák :D

Elíz írta...

Egyébként én a vörössel úgy voltam, hogy ááá soha, aztán egy buliba az egyik barátnőm kikönyörögte, hogy mindketten vörös rúzst kenjünk fel és csak akkor jöttem rá, hogy nem is rossz! :) Szóval ki kell próbálni, szokni kell (én egyfolytában néztem magam, hogy nem túl durva? :D meg zsepivel tompítgattam) és akkor kiderül :)

Gabica írta...

a fémes orrú cipők jöhetnek, de ne lekerekített orrúak, azokat utálom, a burgundi rúzsok nem tetszenek, annyira vámpír hatásuk van, és öregítenek is szerintem szinte mindenkit!

Neon Rider írta...

jöheeeeeeeeeeeeet :)

www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

hkorinna írta...

Mindkettő jöhet, egy ilyen balerina nekem is szerepel a listámon, tényleg egy egyszerű szettet is feldobhatunk vele. :)

Megjegyzés küldése