Max Factor Face Finity All Day Flawless alapozó

A Glamour-napokon sokan arra használják az 50%-os kupont, hogy egy drágább terméket szerezzenek be, de mivel még így sem a legolcsóbb némelyik termék, ezért ilyenkor jó, ha előtte alaposan körülnéz és tájékozódik az ember lánya. Ezért hoztam most egy tesztet a Max Factor Face Finity All Day Flawless 3in1 alapozójáról.
Mikor megjelent, annyira biztosak voltak a sikerében, hogy garanciát is vállaltak rá, ami azért nagy szó egy alapozónál. Én is kíváncsi voltam rá, de egyrészt volt még alapozóm és BB krémem is, így tehát nem állt szándékomban még egy jó ideig megvásárolni a Max Factor újdonságát. Nemrégiben azonban a Max Factoros játék során nyertem egy ilyet is, így aztán muszáj volt kipróbálnom! Nézzük is, bevált-e vagy sem?!



A csomagolása nekem tetszik, a pumpás kiszerelés pedig tökéletesen szuperál, kevés, pici adagot és normál, nagyobb adagot is tudunk pumpálni belőle. Ráadásul a fejet elfordítva lenyomhatatlanná tehetjük, így biztosan elkerülhetővé válik minden baleset. 30 ml-t tartalmaz.


3 az 1-ben hatású, primerként, alapozóként és korrektorként is funkcionál, azaz ígérete szerint kiegyenlíti a bőrfelszínt, egységes színt ad és az esetleges hibákat is elfedi. 
A folyékonyabb textúrát könnyű felkenni és szépen el lehet dolgozni, ha a megfelelő árnyalatot választjuk, akkor bátran mondhatom, hogy láthatatlan hatást is el tudunk vele érni. Azért mondom ezt, mert én a Natural 50-es árnyalatot kaptam, ami a mostani színemhez kissé sötét sajnos, de még így is szépen el tudtam dolgozni, igazodni próbált a bőrszínemhez. De mivel én látom magamon, hogy ez most még sötét, nyilván más is észreveszi, ezért majd csak nyáron fogom használni. 
Térjünk vissza a lényegre: szép, egyenletes bőrfelszínt ad, a fedése számomra teljesen megfelelő (problémásabb bőrűeknek viszont elkélhet a korrektor a feltűnőbb hibákra), viszont ahogy felkentem rögtön kiemelt egy kicsi száraz részt a szemöldökeim között, tehát akinek száraz a bőre, annak lehetséges, hogy elkél alá a hidratálás.
Egyenletesen kopik, továbbá bár már reggel felkentem, most meg már este van, mégis csak egy egészen picit fénylett át a homlokom. Viszont púdert nem használtam föléje, szóval elég meggyőző!
20-as faktorú fényvédőjével pedig a káros sugarak ellen is védi az arcbőrünket.





Engedelmetekkel az arcomról készült képeket nem teszem fel, nem vagyok elégedett velük, sajnos pár helyen nagyon azt hozzák ki, hogy mennyire elüt az arcszínemtől, de ha mégis szeretnétek, akkor készítek a héten újakat!

Mindent összevetve és átgondolva ez tényleg egy szuper alapozó, nagyon(!) kényelmes a viselése és láthatatlanná tudjuk dolgozni az arcunkon. Viszont problémás bőrűeknek elkél még egy kis plusz hidratálás vagy korrektor is, de úgy gondolom, hogy 50%-kal olcsóbban megvásárolva abszolút megérheti még nekik is megvásárolni ezt a terméket! Ha most nem lenne alapozóm, gondolkodás nélkül ennek a legvilágosabb árnyalatát szerezném be a G-napi kuponnal! ;)

Ki használja ezt az alapozót? Nektek bevált? Ki tervezi beszerezni?

12 megjegyzés:

Réka írta...

Nem tudom...gondolkozom rajta már egy ideje, lehet egyszer megveszem,mert elég meggyőző volt eddig mindegyik poszt, amit erről az alapozóról olvastam. de elsősorban most egy koreai bb az álom-sminktermék :)

Aviana Rahl írta...

Képzeld el, én pont ezt nézegettem ki magamnak egyik nap, aztán láttam, hogy a glamour napok keretében olcsóbban is hozzájuthatok. Kipróbáltam a tesztert és nekem azonnal "kidobta" a száraz bőrömet. Tény, hogy most egy gyógyszer miatt extra száraz a bőröm, de...mivel 3 in 1, másra számítottam :$ Azért persze egy jobban hidratált állapotban teszek egy újabb próbát, mert amúgy valóban nem rossz kis cucc.

Anna írta...

Nekem picit sárgának tűnik a bőrödhöz. A sajátomhoz is, ezért nem vettem meg. Max Factor és Manhattan alapozókkal általában ez a problémám.

Elíz írta...

Nos, én csak ajánlani tudom! :)
Én úgy vagyok a BB krémekkel, hogy van elég nagy választék európaiból, amit tuti az európai bőrtípusokhoz készítettek :D

Elíz írta...

Igen, nálam is kiemelte a kis száraz részemet sajnos, de tény, hogy attól még jó kis alapozó, érdemes lehet egy könnyű hidratálóval kipróbálni :)

Elíz írta...

Igen, nekem a rózsaszínes tónusú korrektorok, alapozók állnak jók a téli bőrszínemhez, de nyáron szerencsére magamra szoktam szedni egy kis színt, amikor a sötétebb vagy sárgásabb árnyalatúak is jók :) Egyébként az eggyel világosabb alapozó pont rózsaszínes, szóval ezért is írtam, hogy azt tuti megvenném :)

Vikii írta...

Az első mondatban totál magamra ismertem xdd Alig várom már a hétvégét, és hogy mehessek a dm-be meg a rossmannba. Kinéztem 2 dolgot, és én is úgy vagyok vele, hogy előtte minden fórum szerűséget lecsekkolok :DDD

Elíz írta...

:D
Ez a jó taktika! :) Én meg azt pörgetem újra meg újra, hogy biztosan kell-e az, amit kinéztem! :D

dotty írta...

én is régóta ki szeretnék próbálni és jól is hangzik, de ha ennyire kihozza a száraz bőrt, akkor inkább passzolom, mert lehet úgy néznék ki, mint egy zombi :D

Elíz írta...

Vagy esetleg egy jó kis hidratálót is veszel alája ;)

hkorinna írta...

Nálam szerepel a listán, tuti, hogy lecsapok rá! A 45-ös Warm Almond árnyalatra pályázom. :)

Elíz írta...

Én is azt venném most meg szívem szerint, de szinte teli van még a Catrice alapozóm, plusz ott a BB krémem és akkor ugye itt van még a kis tesztalanyom is :P Azt hiszem ebből a kuponból körömlakk lesz! :D

Megjegyzés küldése