Ez most nem vált be - Miss Sporty Mini-Me Automata Szemceruza

Ki hitte volna, de ezt a terméket is utánaolvasás nélkül vettem meg. :D Gondoltam egy sima, egyszerű, normális fehér szemceruza csak nem okozhat csalódást. Tévedtem.





Azért vettem meg ezt a terméket, hogy a vízvonalamat kihúzhassam vele, a fáradt szemeket kicsit frissebbé varázsoljam, valamint ugye optikailag elvileg nagyítja is a szemeket ez a trükk vagy legalábbis "kinyitja" a tekintetet. Ehhez képest a vízvonalamon szinte semennyire sem látszódik. Kb. 20-szor áthúztam, de így is eltűnt teljesen annyi idő alatt, míg bekapcsoltam a fényképezőgépet és lefényképeztem a szememet. Úgy hármat ha pisloghattam és a szemem is elég száraz most. Kipróbáltam úgy is, hogy az alsó szempilláim tövébe húztam vele vonalat, de egyrészt így nem is tetszik, másrészt pici darabkákban, csomókban áll össze.
A 300 Ft-ot, amit fizettem érte, bizony sajnálom. Főleg ha belegondolok, hogy most kevés kiegészítéssel egy új Lovely lakkot vehettem volna belőle.

Ötlet, hogy hogyan, hova használhatnám el? Jó fehér szemceruzát tudtok ajánlani?

6 megjegyzés:

B. Dóri írta...

Esetleg szemhéjalapként lehetne használni, ha úgy beválna. Nem volt dolgom ezzel a termékkel, nekem egy Avonos Color Trend kétvégű szemceruzám van kék-fehér színben, de igazából engem ez se nagyon győzött meg.

Gabica írta...

Én az Essence fehér szemceruzáját vettem meg és szépen látszódik a vízvonalon és alapnak is jó színes szemhéjporok alá. 400-500Ft körül van úgy emlékszem

Unknown írta...

Én az ebayről rendeltem nemrég mini méretű szemceruzákat, amellett alapnak jók meglepő módon a fehér ceruza elég jól teljesít.
http://bizsumania.blogspot.hu/2013/06/varva-vart-ebay-cuccok.html

mrs__kovacs írta...

Kár érte :S
Esetleg alapként gyengébb szemhéjpúdereknél nem próbáltad?

Elíz írta...

Akkor kipróbálom majd alapként, köszi a tippet lányok! :)

Panka írta...

nekem egy S-he fehér szemceruzám van, vagyis két oldala van egy fekete és egy fehér, nekem bevált, szeretem. mondjuk mostanában nem használok nagyon szemceruzát, de én is olyan céllal vettem, hogy optikailag növeljem a szemem, de kicsit kiábrándító volt, hogy akárhányszor megpróbálkoztam a fehér felével, akkor a tesi tanárom közölte, hogy ma olyan fáradtnak tűnök...:| :DDD

Megjegyzés küldése