Jöhet vagy mehet?

A mostani részben a színek játsszák a főszerepet! Nyáron mindenkinek sokkal nagyobb kedve van élénk színű darabokat viselni; vajon mennyire kedvelitek a neonszíneket és vajon kiterjed-e a nyári színimádat a szempillákra is?

Neonszínek
Rikító narancs, sárga, zöld és pink. Szívesen viselitek vagy inkább csak másokon látjátok szívesen? Esetleg senkin és semmin?


Véleményem: Jöhet! De csak kis mennyiségben, egyszerre csak egy darabon vagy kiegészítőn. Érdekes, mert mikor berobbant a neonmánia, annyira nem tetszett, de mostanra egészen megkedveltem.

Színes szempillaspirál
A tavaszi-nyári bemutatókon több kifutón is lehetett látni színes pillájú modelleket. Nemrég pedig a Chanel dobta piacra színes spiráljait. Vajon mennyire fognak elterjedni a kék, sárga, lila szempillák?


Véleményem: Jöhet! De itt is jön a de: csak egyes színek tetszenek és azokat is csak buliba, fesztiválra és hasonló helyekre használnám. S mivel így egy Chanel-re beruházni eléggé luxus lenne, így jó lenne, ha valamelyik drogériás márka is kínálna majd hasonlót - tuti beszereznék egyet!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Imádom a színes spirálokat! :))) A királykékem kifogyott így be kell majd újítanom egy újat! :)

Réka írta...

A neonszínek másokon tetszenek, magamon valahogy nem tudom elképzelni őket...Volt már régebben 2 színes spirálom is, mindkettő avonos volt, elhasználgattam őket, de én inkább a fekete mellett teszem le a voksom.

Anna írta...

Én szeretem a rikító színeket. :) Ruhán is, sminkben is, körmön is, hajban is. :)

djkaty írta...

Az a neon szandi jöhetne is. Ha látok valami hasonlót, szerintem hamarosan beszerzek egyet :-)

Réku írta...

Neon jöhet :) A színes spirálokért nem rajongok.

Elíz írta...

Milyen márkájú ha szabad kérdeznem? :)

Elíz írta...

Én is Avonos spirálokkal találkoztam először, amik színesek voltak, de már vagy ezer éve :)

Elíz írta...

Nekem hajban nem igazán tetszenek, de a többiben jöhetnek :)

Elíz írta...

Ez a szandi a CCC nevezetű boltból való, nem olyan régen találtam rá a márkára, vannak nagyon jó cuccaik, jó áron! Most 20% akció van mindenre, a szandi 3.300Ft-ot kóstál így, gondolkodtam is rajta, hogy megveszem :) Ill. még egy műanyag neonsárga egyszerű saru is tetszik :)

djkaty írta...

Szerintem ne hagyd ki, mert ritkán lehet ízléses neon cuccokat találni :-)

Nóra írta...

jöhetnek! :)

Njoythestyle írta...

Szeretem a neonszíneket, kis mennyiségben én is hordom. Tegnap előtt azonban egy 40 év körüli nőci sétált el előttem: neonzöld top, color-blocking magassarkú cipőben: neonpink és neonsárga-kombóban...na ez már sok(k) volt nekem is! :)
Pusza: Reni

Yvusss írta...

Mindkettő jöhet! :) Imádom a neon színeket, egy színes spirált pedig buliba el tudnék képzelni..:)

Elíz írta...

Az már bárkin sokk lenne! :D

M. írta...

neon színek nagy kedvenceim, de nálam is csak kis mennyiségben jöhet szóba! Nekem van egy kék spirálom, mindig ezt használom, ha divat, ha nem. :)

hkorinna írta...

A neonnal ugyanúgy voltam, ahogy Te is, tavaly utáltam, idén pedig megveszek érte, persze csak mértékkel, egy-egy kiegészítő erejéig. :D

Megjegyzés küldése