Neonos-pöttyös körmök

Rég volt már olyan, hogy egy színt egy hétig a körmeimen hagytam. Az IsaDora lakkomat azonban nagyon megszerettem és jól is bírta a strapát, alig kopott valamit, így tehát ezeket - és más ésszerű indokokat, mint pl. az ára és a mennyisége - figyelembe véve nem volt okom pár nap után lemosni. Viszont most, hogy ezt megtettem, végre megint hozhatok Nektek friss, körmös posztokat! :)
Nemrégiben megláttam egy csodás lakkot a NYC állványán és annyira megtetszett, hogy visszamentem érte, hiába nem szabadna elvileg most lakkot vennem. :$ A 300-as, Spring Tulip árnyalatról van szó, ami egy gyönyörű neonos, pinkes-korallos szín. Nem volt kérdés, hogy ezt akarom felkenni, amint "felszabadulnak" a körmeim. Nekem most egy réteg elég volt, de így még átlátszódhat, viszont két rétegben már tökéletes fedést biztosít. Sima, krémes finise és szép fénye van. Száradási ideje átlagos. Természetesen valamivel fel akartam dobni a manikűrömet, ehhez a pöttyöket válaszottam most. Nem vagyok éppenséggel elégedett és az időjárás sem állt mellém - a képeken inkább narancsosnak tűnik, mintsem pinkes-korallnak sajnos - de azért úgy döntöttem megmutatom Nektek. :)

Szépen látszódik a görbe körmöm :D





Ez a lakk nagy szerelem lett nálam! A pöttyöket pedig csak ajánlani tudom, mert ha nem csak egy sima manikűrt szeretnénk, hanem valami mutatósabbat, akkor nagyon jó választás lehet ez a technika! Ráadásul nagyon gyorsan fel lehet nyomkodni a pöttyöcskéket, én itt most meg sem vártam, amíg megszárad a barackos, hanem egyből nyomtam oda az aranyakat is. És mivel ilyen picik, gyorsan meg is száradnak!

Ti szeretitek a pöttyöket a körmeiteken? Az ilyen szolidabb neonos lakkok hogy tetszenek?

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Cuki lett. :)

E73 bioarcapolas blog írta...



Nagyon szép az alapszín, a pöttyöket én is imádom, könnyedén tudom kivitelezni és tényleg nagyon feldob egy sima lakkozást :)

Gabica írta...

Én is megláttam ezt a lakkot, elsőnek nem vettem meg, aztán minden nap rá gondoltam, így vasárnap visszamentem a Müllerbe és megvettem, imádom, most is az van a körmeimen :)

Anna írta...

Nagyon szép! :)Most én is vettem egy hasonló színű Astor lakkot. :) Csak kár, hogy közelebbi képet nem csináltál róla...

mrs__kovacs írta...

Én ilyen lakkra vágyom már egy ideje, jó, hogy megláttam Nálad, bár megint annyi lakk gyűlt össze, hogy megint nem fogom megvenni :D

Elíz írta...

Ha rákattintasz, akkor kinagyítja! :) De nem sikerült jól befotózni, itt nem volt valami szép az idő ma sajnos :(

Elíz írta...

:D Nálam is van jópár, amit még ki se próbáltam :$ de gondoltam ennyi még belefér, mert ilyen szép lakkom még nem volt :)

Elíz írta...

:D Ugye milyen csodaszép élőben?!

Elíz írta...

Köszi! :)

Elíz írta...

Én is ezt szeretem bennük, tényleg csak egy pontozó kell hozzá és kész! :) Az alapul szolgáló Spring Tulip-ot pedig érdemes meglesni a boltban, mert sokkal csodásabb élőben! :)

djkaty írta...

Én sem szeretem a görbe körmeimet, de sokan meg pont arra irigykednek, úgyhogy ne bánd! Nagyon jól áll ez a szín :-)

Yvusss írta...

Nagyon szép színe van a lakknak,és a díszítés is szuper : )

Elíz írta...

:D Tényleg?! Akkor jó!

Elíz írta...

Köszi! :)

Megjegyzés küldése