Újratöltve: Nyári esküvő - mit vegyünk fel vendégként?

Az egyik legnépszerűbb posztom a majd' egy éve megírt "Nyári esküvő - mit vegyünk fel vendégként?" c. bejegyzésem. Amiket akkor leírtam, azok ma is ugyanúgy érvényesek, így ezúttal csak és kizárólag a ruhákra fogok koncentrálni! Átnéztem több fast fashion márka kínálatát és összeszedtem azokat a ruhákat, amelyek nekem a legjobban tetszenek és amelyeket bátran viselhetünk egy nyári esküvőn. A legjobb pedig az ezekben a ruhákban, hogy az esküvő után sem kell eltennünk a szekrénybe és várni egy újabb ilyen volumenű eseményre, mivel színükből, szabásukból, jellegükből adódóan még sok másik helyre is felvehetőek!
Nálam egyértelműen a vidám, élénk színű darabok viszik a pálmát, de a földszínekkel sem lőhetünk mellé, csak azt ne feledjük, hogy a fehér, a fekete és a piros kerülendő. Bár ez utóbbit már nem kell annyira szigorúan venni, de a legjobb, ha megkérdezzük az arát, hogy milyen színű lesz a menyecskeruhája, s ha az nem piros, akkor választhatunk ilyen ruhát, de annak is inkább a korallosabb, narancsosabb verzióját. És persze a menyecskeruha színét is felejtsük el! :)

Mango












Bershka










H&M





Stradivarius




Pull&Bear

Mint látható csak egyszínű darabokat válogattam, mert szerintem ezek a legpraktikusabbak (és ezek állnak hozzám a legközelebb), de természetesen szép, mintás vagy többszínű darabokat is nyugodtan felvehetünk, csak ne domináljanak benne a fentebb említett tiltólistás színek. Továbbá egy szép blúz és szoknya párosítás is jó választás lehet, s ez esetben akár még egy fekete szoknya is megengedett, feltéve, ha a blúz a fentebb látható színek valamelyikében pompázik! :)

Ti mentek esküvőre a nyáron? Melyik ruhát választanátok innen?

9 megjegyzés:

Thimmyke írta...

Cuki a ruhák. Olyan szépek ezek a színek. =)
Én az első ruhához hasonló fazont vettem barátnőm nyár végi esküvőjére. púderrózsaszín, és fekete masni van rajta a mellrész alatt. Ennyi fekete talán még belefér. =)

Elíz írta...

Persze, hogy belefér! :) A lényeg amint írtam is, hogy ne domináljon, ebbe pedig egy masni bőven belefér :)

Réka írta...

Az első sárga ruhát szívesen elfogadnám :) :) Mi jövő 7végén megyünk esküvőre, amire már három ruhát is beszereztem... :) de azt hiszem már megvan a kiválasztott :)

Elíz írta...

Az nekem is nagy kedvencem :) Ugye lesz majd róla outfit poszt? :)

Réka írta...

Tervben van :) :)

Bellala írta...

Én királykék ruhát vettem, augusztusban leszek vendég esküvőn. A fekete már nem akkora tabu, ha megfelelő kiegészítőkkel van kombinálva, de fehérben (pontosabban fehér alapon virágmintás) is voltam már esküvői vendég, de előre leegyeztettem a menyasszonnyal, hogy neki krémszínű ruhája lesz, nem zavarja, ha én fehérben megyek :) Le kellenem már dönteni ezeket a tabukat :D

djkaty írta...

A Mango-féle sötétkék, a H&M félvállas zöldje és a Stradivarius pánt nélküli púderszínűje jöhetne :-)

Anna írta...

A 8-9. tetszik legjobban. :)

Elíz írta...

Amíg nem túl sok a fekete (mint írtam is, pl. mintásban vagy más színű blúzzal elfér), addig jöhet, de én soha nem vennék fel "kisfeketét" esküvőre :) Meg szerintem a fehér is max. mintaként köszönjön vissza. De egyébként annyi szín van és milyen csodás színek! :) Nem hinném, hogy nehéz lenne bárkinek is ezt a kemény 2-3 tabuszínt kikerülnie :) Egy ilyen ruhával, mint amik fentebb is láthatóak, még jól is járunk, hiszen sok-sok másik helyre is felvehetőek, mert nem túl elegánsak, mégis bőven megállják a helyüket egy esküvőn!

Megjegyzés küldése