Jöhet vagy mehet?

Májusban több olyan dolgot is megjegyeztem magamnak, melyekről mindenképpen szerettem volna megkérdezni a véleményeiteket, így most könnyű volt kiválasztanom e poszt szereplőit. Nem is húzom az időt, mutatom is a két delikvenst!

Overál
Évről-évre ez a trend is kitartóan próbál visszaférkőzni az emberek tudatába a nyár közeledtével. Idén talán sikerül is neki, mivel egyre több boltban lehet kapni overált és egyre többfélét. Köszönhető ez talán annak, hogy a vörös szőnyegen is egyre sűrűbben látni egy-egy csinos 'jumpsuit'-ot viselő hírességet.


Véleményem: Jöhet! Nekem egyre jobban tetszenek mind a rövidek, mind a hosszúak. Szerintem olyankor lehet jó választás, ha nincs kedvünk egy ruhához, de mégis szeretnénk azt az egységes képet és eleganciát, amit egy ruha tud nyújtani. Remélem értitek, hogy mire gondolok. :D Mindenesetre a lényeg, hogy nekem tetszenek és szeretnék is majd beszerezni egyet - mondjuk épp a képen láthatót!

Körömágybőr "tetoválás"
Egészen frissnek nevezhető ez a trend, mely a körömfestést a köröm felületén túlra is kiterjeszti. Természetesen elsőként a Ciaté márka jelentkezett a kis tetoválásaival, de szerintem nem kell sokat várni és megjelennek majd a jóval olcsóbb alternatívák is.


Véleményem: Jöhet! De csak akkor, ha nincs eltúlozva és nem jön le az első kézmosásnál, mivel ekkor nem sok értelme lenne. A képen láthatót csak azért nem találom soknak, mert az összes köröm ugyanolyan színű és nincs más díszítés rajtuk. Éppen ezért is gondolom azt, hogy szerintem könnyen át lehet esni a giccs vagy a béna kategóriába ezekkel a "tetoválásokkal". (Amúgy csak szerintem mutatna jól a fentebbi overálhoz ez a manikűr? :))

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

3 megjegyzés:

Réku írta...

Egy overálom van, de azt imádom, úgyhogy jöhet :) A tetoválás meg... hát nem is tudom, azt hiszem, mintától függ.

pampuska írta...

Overál jöhet, van többem is, imádnivaló ruhadarab!A körömtetkó, úgy ahogy jött, mehet is.Nekem nem tetszik! :(

Unknown írta...

Az overál jöhet, van is egy jó pár db-om, már 2-3 éve minden nyáron hordom őket. :)
Viszont a körömágybőr tetkó valahogy nem fog meg, szóval nálam mehet kategória.

Megjegyzés küldése