Kincsvadászat - Orsay

Ismét nézelődtem, ezúttal az Orsay oldalán. Szeretem ezt a márkát, mert a stílus, amit képviselnek, közel áll hozzám. S bár nem nevezhető a legolcsóbbnak, mégis a minőségük miatt megéri beruházni egy-egy ilyen darabra. Én is megtettem már ezt: az olcsóbb, kisebb dolgokon kívül van bőrkabátom, tavaszi kabátom és koktélruhám is tőlük, és mind kifogástalan állapotban van, pedig a kabátokat évek óta nyúzom már. Ha tehát szeretitek a jó minőségű, nőies, elegáns, visszafogott, de mégis különleges darabokat, akkor csak ajánlani tudom az Orsay-t! Ha pedig még jobban akartok járni, akkor kuponos akciókkor vagy leárazások idején vegyétek utatokba és a Douglas kártyátokat se hagyjátok otthon, mert az további 5% kedvezményt biztosít!
Sajnos a szegedi boltjuk esetében különösen igaz, hogy nem éppen fedi le a honlapon látható kínálatot a boltban található, de a nagyobbakban sokkal nagyobb az esély arra, hogy akár az alábbiakat is megtaláljuk - amely 10 darabot egyébként nagyon nehéz volt kiválasztanom a rengeteg szebbnél-szebb darab közül!

Virágmintás felső

Kb. 5.500 Ft

Még pont nem túl sok ez a minta, a színei pedig egyszerűen csodásak!

Nude táska

Kb. 9.200 Ft

Ez a táska olyan szép, hogy legszívesebben azonnal megvenném - de mivel pont nemrégiben szereztem be egy szintén szépséges nude táskát, ezért nem teszem. :P

Púder ruha

Kb. 10.700 Ft

Ez a végtelenül egyszerű ruha pont az egyszerűségével fogott meg. Jól variálható, sok helyre fel lehet venni, viszont az övét én szerintem lecserélném egy vékony, arany vagy bronz övre.

Azték mintás felső

Kb. 4.600 Ft

Az azték minta nálam még mindig jöhet jóformán mindenen. Ez a póló tökéletes lenne nyáron, mikor nem lenne kedvem túlgondolni az öltözködést: csak felkapnám egy farmersorttal meg egy saruval és már indulnék is.

Pasztellsárga nadrág

Kb. 10.700 Ft

A sárga iránti vonzódásom is még mindig játszik, főleg mivel mostanában nem igazán jutottam el boltokba, így nem is vettem egy darab sárga cuccot sem, pedig már nagyon vágyom ám legalább egy ilyenre! Habár az élénksárgát szeretem legjobban, most ez a pasztellsárga nadrág is nagyon megtetszett. Biztos vagyok benne, hogy csodásan mutatna mondjuk fehérrel, nude-dal és arannyal kombinálva!

Rózsaszínű felső

Kb. 6.100 Ft

Ez a felső egyszerre nagyon cuki és elegáns - szívesen találnék majd belőle az itteni boltban!

Ombre ruha

Kb. 12.200 Ft

És a színátmenetet sem tudom megunni...Ez a ruha minden részletében tetszik, reménykedek is abban, hogy lehetőségem lesz majd felpróbálni, mert ha jól állna, akkor egy percet sem gondolkodnék a megvételén!

Fehér szoknya

Kb. 9.200 Ft

Én próbálok nyitni a szoknyák felé, az A-vonalúakkal sikerült is megbarátkoznom - már csak nekem is be kellene szereznem egyet. Egy fehér darab nyárra tökéletes választás lenne, rengeteg szettben el tudnám képzelni.

Nude-fehér-arany clutch

Kb. 7.000 Ft

Nagyon tetszik ez a clutch - a lánctól eltekintve, az valahogy nem passzol hozzá, de ez szerencsére gyorsan kiküszöbölhető probléma. Sajnos táskákból is kevés szokott lenni errefelé, de azért reménykedek.

Púder felső

Kb. 7.600 Ft

Annyira szeretem ezeket a nem túl feltűnő vagy csicsás díszítéseket, amelyek ugyanakkor máris mennyivel jobban fel tudnak dobni egy egyszerűbb ruhadarabot!

Ti szeretitek az Orsay-t? Melyik innen a kedvenc darabotok?

4 megjegyzés:

Gabica írta...

Nagyon tetszik minden, főleg a táskák a rózsaszín felsők és a kékes ruha (pedig nem hordok kéket)
De szerintem nagyon drágák :S Ritkán megyek be az Orsaybe, de aztán ki is fordulok az üzletből. Persze szoktak lenni akciók, de akkor már nincs a méretemben semmi :)

Lora írta...

nem a legolcsóbb bolt, de akciósan szuper cuccokat lehet kifogni :) és én a kabátjaimat az utóbbi időben mindig ott szereztem be, nagyon tartósak és szépek ^^

Franciska írta...

A nude tatyó és a kék ombre ruha valami gyönyörű :O

djkaty írta...

Az első felsőrész az enyém már két hete, az aztékmintás viszont nem állt jól. A táskákat pedig inkább meg sem néztem, nehogy elcsábuljak... Az egyik kedvenc boltom az Orsay, nagyon nekem való dolgaik vannak :-)

Megjegyzés küldése