Kis dolgok - nagy örömök

Régen volt már ilyen bejegyzés, pedig mindig akad néhány olyan apróság, ami egy kis örömöt tud csempészni a napjaimba. De most összeszedtem néhány ilyen dolgot és meg is mutatom Nektek - vicces, de ezúttal szinte csak körömlakkok fognak szerepelni. :D Mindenesetre én továbbra is jó dolognak tartom, ha az ember már egy pár milliliternyi dolognak is tud örülni és úgy vettem észre, hogy vagyunk így ezzel jópáran a blogos világban! :) Mutatom is a szépségeket!


Hát mi mással kezdeném, mint az eddigi legcsodálatosabb körömlakkal, ami valaha is a kezembe került?! Erzsi indított egy játékot, ahol egy Picture Polish lakkot választhatott magának a szerencsés nyertes, aki én lettem. Először bevallom egy másikban gondolkodtam, de Erzsi tanácsára átgondoltam a dolgot (nem kevés idő volt és nem kevésbé fájdalmas, mert rájöttem, hogy nekem kb. az összes árnyalat jöhetne :D), így a Cosmos-ra esett a választásom - és milyen jól tettem! Bővebben majd egy külön posztban mesélek Nektek hamarosan! A lakkért pedig itt is jár a köszönet Erzsinek! Egy kis üvegnyi csodát csempészett az életembe. :)


Amikor megláttam az InStyle facebook oldalán, hogy a magazin mellé jár egy OPI lakk, naná, hogy rohantam megvenni! 500Ft-ért mégis ki hagyna ki egy ilyen lakkot?! Az Óz-os kiadás "Which Is Witch?" darabját kaptam és nagyon örülök neki, de igazából bármilyen színűnek örültem volna ennyiért. :)


A Lovely a Snow Dust kiadással nagyot nőtt a szememben, s most sikerült erre még egy lapáttal rátennie, ugyanis ez a mostani TE is csodálatos szerintem. Hosszas racionális elmélkedés után végül csak 3 lakkot vettem meg: a Rio zöldes és pinkes, valamint a St. Tropez babakék gyönyörűségét.


Ezekben a tégelyekben 5-5ml minta van három különböző (citrom, kókusz, mézvirág) The Body Shop testvajból. Katy küldte nekem, mert egy bejegyzése alatti hozzászólásomban említettem, hogy még sose szagoltam vagy próbáltam egy TBS terméket se, de szívesen tenném. Erre ő volt olyan aranyos és egyből felajánlotta, hogy küld nekem mintákat. :) Az illatuk isteni, nem is tudok dönteni, hogy melyiket próbáljam ki először. Ezúton is köszönöm szépen Katy! :)


Nekem is szerencsém volt és szert tudtam tenni a DM Kedvencek dobozkára. Szerintem 3.000Ft-ért megérte és kíváncsian várom, hogy mivel fognak előrukkolni a nyári doboznál - bár van egy olyan érzésem, hogy arra is biztosan be fogok fizetni. :) A termékek közül a képen látható, Nivea zuhanyzás közbeni testápolója tetszik legjobban, de a többi is mind szuper és biztosan el fogom majd használni mindet!

Nektek milyen apróságok okoztak örömöt a héten?

8 megjegyzés:

Zsófi írta...

Nagyon szépek a lakkok , főleg a Picture Polish lakk

Nóra írta...

klassz kis örömbombák :)

Anna írta...

A PP lakk gyönyörű. :) Az OPI nekem is megvan és imádom. Próbáld majd ki nude vagy ezüst sand lakk fölött, valami elképesztően szép úgy. :)

Ági írta...

Csodás lakkok. :) Én az OPI-ról lemaradtam sajnos, pedig végigjártam néhány újságost, de mindenhol azt mondták, hogy már elfogyott. :(

Megaera írta...

A PP és az OPI lakk valami fantasztikus *.*

Thimmyke írta...

Szupik. :) Én is gondolkodtam az OPI lakkos újságon, de végül erős voltam és nem vettem meg. :D Meg mire eljutottam az újságoshoz, már nem is volt...

Elíz írta...

Anna: Mindenképpen! :) Emlékszem is, hogy láttam már úgy Nálad, tetszett is :)
Ági: Sajnos nagyon kevés volt elvileg :(
Timi: :D pedig 500Ft tényleg nagyon jutányos ár érte :)

djkaty írta...

Jaj, nagyon szépek ezek a lakkok! *.* A testvajakat pedig használd egészséggel :-)

Megjegyzés küldése