Inspiration #6

A nagy, nyári inspirációs képválogatást leszámítva jó régen volt már hasonló bejegyzés a blogon, tehát éppen itt volt már az ideje egy újabbnak! Nem is szaporítom tovább a szót, hanem mutatom inkább a képeket!

1. Fashion 
Hűha - ez jutott eszembe erről a képről! A trópusi mintát ugye imádom, a sárga blúzt szintúgy, a kiegészítők szuperek és remélem a körömlakkját is észrevettétek, mert valami fantasztikus választás volt az is!


2. Beauty
Néha a sminken, néha azonban a személyen van a hangsúly ebben a pontban, s most is ez utóbbi áll fenn. Karlie szerintem egy gyönyörű nő és szinte nincs is szüksége sminkre, de legalábbis a képen látható, "no makeup" smink bőven elég neki. A földszínekkel készített füstös szem pedig egy igazi adu ász!


3. Sweet home
"Trópusi paradicsomnak" volt aposztrofálva ez az enteriőr és ehhez nincs is mit hozzáfűznöm!


4. Cute
A kisfókák így védekeznek a nap sugarai ellen. *.*


5. DIY
Szerintem nagyon aranyos ötlet így emléket állítani mondjuk egy tengerparti nyaralásnak! :)


6. I Love...
...tengerpart! Imádom a tengert: az illatát, a színeit, a szépségét, a gyümölcseit, egyszóval mindent ami vele kapcsolatos! Görögország, Dél-Franciaország, Olaszország...óh, egy álom lenne ezen helyek valamelyikén élni. :)


7. Hot
Hello, Olivier Giroud! Jelen pillanatban is küzd a továbbjutásért a kedvenc csapatom egyik játékosaként, aki amellett, hogy nagyszerű focista, még irtóra jó pasi is. :)


8. Nails
Reményeim szerint holnap jövök az első nyomdázott manikűrömmel, így persze, hogy ilyeneken akadt meg most a szemem. Nagyon tetszik ez a minta, az pedig, hogy a fehér alapra arannyal lett nyomdázva már végképp megvett kilóra!


9. Yummy
Csirkefalatok, ropogós tortilla chips-es és sajtos bundában, avokádós mártogatóssal...


+1 Laugh
A kép címe: "Hogyan rejtsd el a szemed alatti sötét karikákat" :D


Melyik a kedvencetek?

3 megjegyzés:

Nóra írta...

aww a kis fókák *-* az utsó meg nekem sem ártana.. :D

Petra írta...

Szuper válogatás! :)

xx
www.stylelounge.me

bokorbogi93 írta...

A fókás és az utolsó :))

Megjegyzés küldése