Kis dolgok - nagy örömök

Bár már ezer éve nem voltam úgy rendesen vásárolgatni, de egy-két apróbb dolgot mindig sikerül beszereznem innen-onnan. Vagy egy drogéria esik útba vagy egy "Kincses Sziget", esetleg egy újságárus. Így aztán biztosítva van, hogy mindig találjak valamit, ami egy kis örömöt tud csempészni a napjaimba. De persze nem csak boltokból érkezhetnek ezek az örömmorzsák..:)


Szeretem, mikor sminktermékeket csomagolnak az újságokhoz, habár sajnos sokszor nem éppen a legminőségibb vagy legújabb kiadásokból válogatnak. De annyi baj legyen, míg ki nem próbálom őket, addig legalább örülök nekik! :D Jelen Essence lakkocska a Joy mellé volt csomagolva, kíváncsi leszek a színváltós hatására!


Hjajj, fogom én megunni valaha is a homoklakkokat?! Hát persze, hogy nem. Az egész Moyra Sugar Sand kollekciót nagyon szeretném a magaménak tudni, de egyelőre csak a Cinema nevezetű, csodás halványlila darabot szereztem be. Csodaszép. :)


És ha már körömlakkok, akkor: körömnyomdalemez! Szerencsés voltam és én is lehetőséget kaptam Petrától, hogy kipróbálhassam az egyik lemezét. :) Nagyon izgatottan vártam, hogy végre a kezembe foghassam és mikor megérkezett, nem kellett csalódnom. Szuper kis minták vannak rajta, alig várom, hogy kipróbálhassam! Köszönöm ezúton is a lemezt! :)


Van itt még valaki, aki hozzám hasonlóan izgatottan várja már a foci vb-t? :) A Lidl-ben szuper hivatalos foci vb-s cuccokat lehet kapni, ráadásul jó árakon, nekem ez a trikó tetszett a legjobban.


Zárásként pedig nem hagyhattam ki, hogy ne mutassam meg Nektek ezeket a gyönyörű liliomokat, amiket apukám hozott a hétvégén. Nagyon szeretem a virágokat, a liliom pedig az egyik kedvencem, így aztán pláne jól esett ez a csokor virág! :)

Nektek milyen apróságok okoztak örömöt a héten?

7 megjegyzés:

Abigél írta...

Jujj, foci vb! <3 Még miket lehetett kapni a Lidlben? :)

PAncsi írta...

Bár nem különösen érdekel a foci, ilyen trikót én is beszereztem :)
No meg egy hozzáillő sortot is.
Kíváncsian várom a manikűröket a nyomdalemezzel!

Elíz írta...

I MADE IT! I LOVE IT! BLOG: Húú, hát még sok mindent, sortot, pólót, mezeket, órákat. És ha szerencséd van, akkor még most is lehet belőlük! :) Mert még kint van a linkje a honlapon, szóval ez nem csak pár napig vagy egy hétig volt és nem csak pár darab :) (http://www.lidl.hu/cps/rde/SID-CF413F2A-E89E5670/www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.htm?id=174)
PAncsi: Én majd egy sima sárga vagy fehér sortot szeretnék melléje, de azt már bárhonnan betudom szerezni :) Egy manikűrhöz pedig már készen is van a fejemben a terv! :)

Judit írta...

Az a kék Essence lakk nekem is megvan, gyönyörű a színe, de nekem nagyon megfogta alaplakk nélkül a körmöm :(

Ági írta...

Csodaszép ez a Moyra lakk. Ez a lemez az egyik, ami a legjobban tetszik. :) Remélem, egyszer nekem is lesz ilyen. :)

Thimmyke írta...

Szupi dolgok! :) Nekem a narancsos essence lakk van meg és teljesen tönkretette a gél lakk alapomat. :( A nyomdalemez nagyon szépséges! :)

Elíz írta...

Judit: Húha, köszi a tippet!
Ági: Érdemes figyelemmel kísérni a Pet'la Plate fb oldalát, mert szoktak lenni játékok, illetve tesztelési lehetőségek! :)
Timi: Jujj, ez nem hangzik valami jól :s Bizony, az! Hamarosan jövök a tesztjével :)

Megjegyzés küldése