Személyes ¤ Gardrób Mustra

Ezer éve adós vagyok már ezzel a bejegyzéssel, mivel még február végén invitált meg Nóri egy kis gardrób mustrára. Szerintem rajtam kívül már mindenki rég betekintést engedett a saját gardróbjának egy kis részébe, most viszont "jobb későn, mint soha" alapon én is megmutatok néhány darabot a ruhatáramból! Remélem azért még most is ugyanolyan izgalmasnak fogjátok találni, mint mikor a tél végén-tavasz elején végigsöpört a blogokon :)


Alaposan át kellett gondolom, hogy melyek azok a ruhadarabjaim, amelyek a legjobban megfelelnek ezeknek a kitételeknek, de végül sikerült összeszednem őket. Egyébként a szekrényem áttúrása során találtam néhány olyan darabot, amit szinte már el is felejtettem. :D De most lássuk is a mai poszt főszereplőit!


Nehéz volt egy megfelelő darabot találnom, ugyanis a legtöbb ilyen már kiselejtezésre került. Azért még persze akadnak régi cuccaim, de ezek egyrészt nem is kedvenc darabok és nincsenek is rongyosra hordva. Aztán megtaláltam ezt a kis fehér, lenge, nyári felsőt, amit nem is tudom hány nyáron keresztül nyúztam és imádtam!



Ez a trikó pont az előző bejegyzésben szerepelt, de hát nem akartam  és nem is tudnék másik új szerzeményt mutatni - legalábbis olyat biztosan nem, ami ne szerepelt volna már a blogon a közelmúltban. Szóval maradt ez a trikó, amit már lehet is viselni, hiszen tegnap végre megkezdődött a foci vb! :)



Ezt volt a legnehezebb kiválasztanom, ugyanis az összes kék darabom nagyon szeretem. :) Ez még a megboldogult Jeans Club-ból származik, sajnálom is, hogy bezártak, mert ez a felső is egy szuper darab! A mély hátkivágása fogott meg, illetve persze még a színe. :)



Legtöbbször kényelmes és cuki pizsiket viselek alváskor, de ilyen nagy melegben már a póló+alsó párosra szavazok én is. A gigaméretű ingyenpólók tökéletesen megfelelnek erre a célra. :)



Manapság már csak nagyon ritkán kerül hozzám ilyen úton ruhadarab, ugyanis nehéz eset vagyok :P De egy basic pólóval sose lehet mellélőni, ezt jól tudja anyukám is :) Főleg ha az ilyen élénk pink színben pompázik! (A fényképezőgépem persze nem tudott megbirkózni vele :D)



Nincs ilyen darabom, így abban gondolkodtam, hogy melyik darab lehet az, amelyiket már nem szeretem viselni. Ilyet már találtam, méghozzá ezt a nagyon szép lila felsőt - amit viszont máig nem tudom, hogy valóban így kell-e viselni! :D Egy gyengébb pillanatomban botlottam bele és hát a nagyon akciós ára és a szép színe meggyőzött, viszont egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt rajtam. :P


Remélem tetszett Nektek ez a kis betekintés a gardróbomba! :)

Nektek van olyan darabotok, amelyiket annak ellenére őrizgetitek, hogy alig viseltétek?

5 megjegyzés:

Nóra írta...

de jó hogy kitöltötted,köszi! :)
a Jeans Club nekem is hiányzik, jó pár klassz darabra tettem szert a végső leárazásnál... :(

PAncsi írta...

Az az első fehér felső nagyon tetszik!
Most már nekem is ki kell ezt töltenem, régóta halogatom én is ...
A Jeans Clubot én is hiányolom, jó kis cuccokra lelt ott az ember (épp a héten emlegettük a munkatársaimmal is)

Eleni írta...

Nagyon tetszik a kék felsőd, és a lila, meg igazából az összes: )

Unknown írta...

Ó, a Jeans Club, látom sok mindenkinek hiányzik! :) Az utolsó felsőn nem tudok eligazodni, totál belegabalyodnék, de a kék nagyon tetszik! :)))

Elíz írta...

Kérjük vissza a Jeans Club-ot! :D

Megjegyzés küldése