Jöhet vagy mehet?

Teljesen elfelejtettem, hogy nekem van egy ilyen rovatom is itt a blogon. :D Éppen nézegettem a neten bizonyos dolgokat (mindjárt kiderül miket), amikor bevillant, hogy vajon ezeket a többség kedveli-e vagy sem. Erről pedig beugrott, hogy hát miért is nem kérdezem meg az olvasóimat, ahogy máskor is szoktam?! :D Így hát megszületett ez a bejegyzés, melyben a szokásos módon, egy-egy, a divat és a szépségápolás kategóriába tartozó dologról kérdem ki a véleményeiteket!

Szőrös pulcsik
Ők voltak a delikvensek, akikről írtam a bevezetőben. :) Vajon Ti is annyira odáig vagytok ezekért a puhaságokért, mint én?


Véleményem: Jöhet! Még szép, hogy jöhetnek! :D Nincs is mit hozzáfűzném még, nekem belopták magukat a szívembe, - megyek is majd vadászni egyet (vagy többet)! 

Glitteres körömlakkok
Még sose kérdeztelek meg benneteket, hogy Ti hogy álltok a tömör, rengeteg, akár különböző méretű és színű glittert tartalmazó körömlakkokkal? Jöhet még a legbrutálisabb is, akár az összes körömre vagy szigorúan csak egy körömre vállaltok be egy rétegnyit a szolidabb fajtából?


Véleményem: Jöhet! Az év bármely szakaszában jöhet egy kis glitter, de én azért a visszafogottabbak közé tartozom szerintem. Egy körömre bármikor jöhet ilyen díszítés, jóformán bármilyen glitteres fedőlakkból, de egy egyszerűbb darab az összes körmömre is simán felkerül olykor. Persze szerintem is van olyan mennyiség, ami már túl sok és inkább giccses, mintsem glamúros összhatást kelt, de a képen látható kétség kívül a "bármikor jöhet" kategóriába tartozik!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

4 megjegyzés:

Eleni írta...

A pulcsival hadilábon állok, viszont a glitteres lakk tuti befutó: )

Gabica írta...

A pulcsik jöhetnének, ha nem úgy néznék ki bennük mint egy jegesmedve :D
A gliteres lakkok még szééép, hogy jöhet! :)

Nóra írta...

minden jöhet,ami puha és/vagy glitteres :D

djkaty írta...

Jöhet a pulcsi, a glitteres körömlakk pedig főleg. Nálam a fura lakkok is esélyt kapnak, valamiért nagyon tetszenek :-)

Megjegyzés küldése