Inspiration #13

Alig vártam már, hogy tavasz legyen és lám, most visszagondolva hamar be is köszöntött ez a csodás évszak. És azt is alig vártam, hogy végre olyan inspirációs bejegyzést tegyek itt közzé a blogon, amiben csak tavaszt idéző képek szerepelnek. Persze a sors fintora, hogy pont most, az első ilyen poszt publikálásakor olyan az idő, mintha ősz lenne... De így legalább csak még inkább szükség van erre a képválogatásra, hogy ne feledjük el, milyen évszakban is járunk és hogy egy kicsit jobb kedvre derítsen mindenkit. Velem legalábbis ezt teszi - már a bejegyzés megalkotása is. Ugyanis ahhoz, hogy összeállítsak egy ilyen, a maga 10 képével szerénynek tűnő válogatást, bizony nem kevés idő kell, ami alatt rengeteg, szebbnél-szebb képet megnézek. Szeretem a szépet, jól esik a valóságban is az esztétikus dolgokat megcsodálni, így ez egyfajta terápiás jellegű dolog nekem - míg az aktuális bejegyzéshez illő képeket keresgélem, szabályosan feltöltődök a sok szép, érdekes, vicces, találó, könnyed, inspiráló képtől!

1. Fashion
A fehér és az arany kombinációja csak jól sülhet el, ha pedig hozzáadunk még egy kis barackot, akkor a végeredmény egy tökéletes tavaszi szett lesz! 
 
 
2. Beauty
Shay Mitchell-nek bérelt helye volt ebben a kategóriában, mert azon kívül, hogy gyönyörű, mindig csodás sminkjei és frizurái (valamint szettjei) vannak. Az űdítő, lila rúzsával (amit egyébként nagyszerűen párosított a púderszínű ruhával) abszolút kiütéssel megszerezte magának a helyet, ebben az első tavaszi képválogatásban.


3. Sweet Home
Magas beltér, nagy ablakok, világos színek és még gerenda is van. Mikor költözhetek?


4. Cute
Az elefántcickány szóról talán elsőre nem egy cuki állat képe jelenik meg bennünk - pedig valójában egy nagyon édes kisállatot takar ez a név! :D (Ugye, Márti?)


5. DIY
Fogj egy darab drótot és egy körömlakkot. Mit kapsz eredményül? Szépséges virágokat, melyekből dekorációt vagy akár azokat egy hajpántra applikálva hajdíszt is készíthetsz!


6. I Love...
...virágok! Ha tavasz, akkor tulipán, de egyébként is maximum a liliom előzte volna meg most itt, viszont az még majd csak most nyílik :P Így hát inkább ezt a kosárnyi csodálatos tulipánt választottam most ide, aminek élőben biztosan nem tudnék betelni a látványával! *.*


7. Hot
Shay után itt van még egy szexi Pretty Little Liars szereplő, Drew Van Acker (azaz Jason). Szerintem egyébként a PLL-t jóformán már csak az igen szemrevaló férfi szereplők miatt érdemes nézni :'D 
 
 
8. Nails
Csodaszép ez a manikűr, ezt a technikát valamikor nekem is ki kell próbálnom!


9. Yummy
Fahéjas tekercsek, édes, mascarponés krémmel. Listára felvéve.


+1 Laugh
Nagyon jó :D


Melyik a kedvencetek?

2 megjegyzés:

Kisné Márti írta...

Valòban nagy cuki kis állatka! :)Jòl sikerül ez a kis tavaszi válogatàs. :)

Kisné Márti írta...

Valòban nagy cuki kis állatka! :)Jòl sikerül ez a kis tavaszi válogatàs. :)

Megjegyzés küldése