Gardrób alapdarabok #2

Egy hónapja került ki ennek a sorozatnak az első része, így tehát éppen itt volt már az ideje annak, hogy összeválogassak 5 újabb alapdarabot! Természetesen ezúttal is hoztam mindhez egy-egy példát, továbbá 2-2 street style fotót, melyekből bátran lehet ihletet meríteni!

1. Fekete nadrág

H&M

Szerintem nem is kell részleteznem, hogy miért van minden nőnek szüksége egy fekete nadrágra. Roppant előnyös ruhadarab és már rég nem csak az elegánsabb megjelenéshez kötődik a viselése! Míg a szövet anyagúakhoz valóban az elegánsabb darabok illenek jobban, addig a farmer (vagy hasonló anyagú), esetleg a műbőr nadrágokhoz már bátran választhatunk vagány vagy laza darabokat is.



2. Nude magassarkú

Mango

Lehet kerek vagy hegyes, nyitott vagy zárt, de a pántokat kerüljük. Egy nude cipővel ugyanis pont azt szeretnénk elérni, hogy lábaink szép hosszúnak tűnjenek, így tehát ezt az optikai hatást ne törjük meg pántokkal! A legoptimálisabb, ha a cipő színe a bőrszínünkhöz nagyon hasonló, így még tovább tudjuk fokozni a hatást. Gyakorlatilag bármilyen szetthez felvehetjük, megéri tehát a befektetést.



3. Vékony öv

Mango

Ide elsősorban egy arany, ezüst vagy bronz övet javasolnék, mivel ezek szinte bármilyen színhez jól passzolnak. Hétköznap egy kis csillogást visz  a szettünkbe, de elegánsabb eseményeken sem kell hanyagolnunk - csak nézzünk szét a kifutók világában, a legnagyobb tervezők is előszeretettel toldják meg ruháikat egy-egy fémes övvel!



4. Clutch

Stradivarius

Egy fekete, fehér, szürke vagy nude clutch kötelező darab mindenkinek. A legkülönbözőbb stílusú összeállításokhoz is jól megy, így hétköznapra, buliba, de elegánsabb eseményre is pakolhatunk egy ilyenbe. (Bár a lényege pont az, hogy a kezünkben fogjuk vagy a hónunk alá csapjuk, de az sose árthat, ha van hozzá vállpánt is.)



5. Oversized pulóver

Zara

Mert lehet olyan napunk, hogy semmihez sincs kedvünk. Vagy úgy érezzük, hogy az este felkúszott ránk +5 kiló. Ilyenkor jön jól egy túlméretezett pulcsi! És ezzel nem kell lemondanunk a nőies megjelenésről, csupán válasszunk melléje egy szűk nadrágot, egy szép blúzt és egy magassarkút! 



Megvan mindegyik darab a szekrényetekben?

A "Gardrób alapdarabok" eddigi részei:

5 megjegyzés:

Anna írta...

Én már mindegyiket kipipálhatom. :)

Unknown írta...

love the pink sweater! maybe we can follow each other :)
let me know so i can follow you back
Curly Glow

Elíz írta...

Carla Sanz: Sure! ;)

Aviana Rahl írta...

Azt hiszem van még mit behoznom az alapdarabok terén :( :)

Thimmyke írta...

Nálam csak a fekete naci és a vékony öv van meg, de az is inkább színes vátozatokban. :D Az oversize pulcsikban mindig akkorának érzem magam, mint egy ház a széles csípőm miatt, ezért sosem veszem meg. :/

Megjegyzés küldése