Szett az Oscar-gálára

Hétvégén immár 86. alkalommal fogják kiosztani a híres arany szobrocskákat Hollywoodban. Ennek okán újra elkalandoztam a leghíresebb tervezők oldalain és a Golden Globe után most összeállítottam az Oscar-gálára is a szettemet! Lássuk is, hogy mit viselnék akkor, ha én is a meghívottak (esetleg a jelöltek) között lennék! :)
Bevallom, először egy "nehéz", couture ruhát néztem ki, de aztán egyre többször nyitottam meg egy másik ruha képét, ami viszont légiességével sokkal jobban vonzott engem. Így aztán rövid mérlegelés után úgy döntöttem, hogy bizony ezt a könnyed, egyszerűbb ruhát választom inkább, ha már egyszer pont a tavasz kezdetére esik a gála. Mit ad Isten, ez is egy Elie Saab darab, de ha egyszer senki másnál nem találtam olyat, ami jobban tetszett volna, akkor mit tehetnék? :P Csodás ez a halványabb kék szín! A dekoltázs rész pedig különlegessé teszi ezt az egyszerűnek is mondható ruhát. 


A kiegészítőknél ezúttal az arany szín dominál. Fura módon a cipő is újfent egy Jimmy Choo darab, akárcsak legutóbb, de itt is csak azt tudom mondani, amit Elie Saab esetében is. :) Egyébként a lágyabb vonalakat igyekeztem mindenhol végigvinni, ha már egyszer a ruha is egy lágy darab. A clutch egy Diane von Fürstenberg darab, szintén a fehér és az arany párosa alkotja, ahogy a cipőt is. 


Az ékszereknél ezúttal sikerült szintet lépnem, ugyanis feltűnőbb darabokat választottam, mint legutóbb. Bőven elférnek e ruha mellé. A Tiffany&Co. kínálatában kaphatók ezek a leveles kis csodák. A dekoltázs rész miatt nem akartam nyakláncot választani, viszont egy fülbevaló pont jól jön, mert így nem lesz unalmas a felső rész sem.


A körmeimre a Golden Rose Holiday 70-es, fehér homoklakkja kerülne (vagy a Lovely Snow Dust fehér szépsége!).


A sminknél maradnék a teljesen természetes hatásúnál, csak egy rúzzsal adnék még némi színt a szettemhez, a képen látható halvány korall szerintem szépen mutatna a kék és az arany mellé.


A hajam egy oldalra lenne tűzve, lazán, hullámosan - pont ahogy a képen látható!

Ebben a szettben libbennék be tehát az Oscar-gálára - ó, csak egy darabot kaphatnék meg belőle, de boldog is lennék! :D

Hogy tetszik Nektek? Ti milyen ruhát választanátok?

3 megjegyzés:

Thimmyke írta...

Az ruha rettenetesen szép, és a kiegészítőkért is oda vagyok! :)

pampuska írta...

Így ahogy van felvenném az egészet!!!! :) Nagyon ízléses összeállítás lett. :)

Nóra írta...

aww,mesés szett lett ez is <3

Megjegyzés küldése