Gardrób alapdarabok #6

Hűha, valaki igazán meglephetne egy időnyerővel! Vagy lehet, hogy csak simán belekeveredtem egy időviharba? Ki tudja. Mindenesetre most belekapaszkodok ebbe a bejegyzésbe, ami remélem kihúz ebből a helyzetből és sikerül újra egy normális ütemet felvenni itt is és az életben is..:)

E rovat legutóbbi részében még csak a télre készültünk, most meg már a tavaszt köszöntjük. Így már ki is találhattátok, hogy ezúttal csupa olyan alapdarabot válogattam össze, ami nélkül nem vághatunk neki ennek a csodás évszaknak!

1. Ballonkabát

Orsay

Hát persze, hogy (háttal nem kezdünk mondatot) egy ballonkabát kapja az első helyet, ha tavaszi alapdarabokról van szó! Mindenkinek kell egy lehetőleg bézs színű darab - mert az mindenkinek jól áll. De persze lehet fehér, szürke és természetesen színes is. Tulajdonképpen az a legjobb, ha egy semleges és egy színes darab is lóg otthon a szekrényetekben. :D



2. Oxford cipő

Cipőfalva.hu

Lapos, kényelmes, mindenféle stílusú szetthez felvehető - kell még tovább ecsetelnem, miért van mindenkinek szüksége egy ilyen fűzős cipellőre? A nude, barna, fekete darabokon kívül azért vessetek egy pillantást a metál színűekre is - meggondolandó, én azt mondom! :)



3. Hosszú nyaklánc

H&M

A hosszú, vékony láncok nem tudnak kimenni a divatból. Mostanában pedig a halmozásuk hódít, rengeteg üzletben már eleve úgy lehet kapni ezeket a láncokat, hogy 3, egyre hosszabbodó lánc van egy "csomagban". Remekül feldobja a legegyszerűbb farmer+póló összeállításokat is!



4. Kendő/Vékony sál

Bijou Brigitte

A tavaszi reggelek és esték azért még hűvösek lehetnek, így egy kendő vagy vékony sál mindenképpen elkél még. Sok helyet nem foglal, ha napközben épp nincs rá szükségünk és a hatalmas kínálatnak köszönhetően biztosan mindenki talál olyat, ami tetszik is neki és a ballonkabátjához is remekül mutat. ;)



5. Fehér ing

H&M

Blue jeans, white shirt... Az örök adu ász, avagy a hétköznapi divat egyik "kisfeketéje". Ha abszolút nem tudod mit vegyél fel, akkor egy farmerrel kombinálva, valamint oxford cipővel, hosszú nyaklánccal, kendővel és ballonkabáttal kiegészítve már indulhatsz is. ;)



Megvan mindegyik darab a szekrényetekben?

A "Gardrób alapdarabok" eddigi részei:

2 megjegyzés:

Anna írta...

Egy picit masszívabb oxi cipőt szeretnék még, illetve egy lazább fehér inget. :) A többi már a gardróbomban lapul. :)

Elíz írta...

Anna: Én is egy vastagabb talpút szeretnék, de eddig csak vékony talpúakat láttam, hát, lehet, hogy így egy ilyen fog hozzám vándorolni! :D

Megjegyzés küldése