Manikűr ¤ Irány a bál, Hamupipőke!

Alaposan sikerült elhúznom a legutóbbi Born Pretty Store-os csomagom tartalmának tesztelését, hiszen januárban kaptam, és most, március utolsó napján hozom csak az utolsó termékről a bejegyzést. :$ Habár ha belegondolunk, ráérezhettem arra, hogy ezt a körömmatricát ilyen későre hagyjam, ugyanis mostanában jelent meg a Hamupipőke mozi, valamint a MAC és az Essence is nemrég dobta piacra az egyik legnépszerűbb Disney-s hercegnő által inspirált kollekcióját. Hogy miért hozom ezt most fel? Azért, mert nekem egyből Hamupipőke ugrott be erről az ívről - hiába maximum csak a tökhintó utal rá közvetlenül a minták közül..:)

Adott volt tehát ez a matrica és az, hogy mindenhol Hamupipőkés tartalomba lehet botlani, továbbá az is, hogy már nagyon szerettem volna ismét valamilyen kreatívabb manikűrt viselni. Így jött az ötlet, hogy akkor legyen tökhintó meg csillogó kékség mindenütt, ami így együtt (tisztességes nevén) Cinderella bálba való megérkezését jeleníti meg. Elvégre tökhintóban érkezett, melyet lovak húztak, a báli ruhája pedig kék volt, ami ráadásul a filmben gyönyörűen csillog, köszönhetően a rengeteg Swarovski kristálynak. Ezt idézi fel tehát a kék homoklakk, míg a középső- és gyűrűsujjamon pedig a Tündérkeresztanya által hintóvá változtatott tök látható az egyik egér-lóval.




A vizes körömmatrica használata még mindig nagyon egyszerű, csak követni kell az alábbi képen olvasható utasításokat, mely a csomagolás hátoldalán van feltüntetve. Egyébként én személy szerint nagyon elégedett vagyok az eddigi összes BPS-os matricámmal, tényleg csak ajánlani tudom ezeket mindenkinek!

Fel se tűnt eddig, hogy karácsonyi csomagolása van :D

Lehet, hogy ez a manikűröm sem lett túl bonyolult, de én szeretem az "egyszerű, de nagyszerű" elvet mind a lakkozásban, mind sok más egyéb dologban. Így szívesen fogom viselni ezt a lakkozást is még pár napig (sanszos, hogy a Rita Ora lakkom nem bírja majd túl sokáig, de csak azért sem nézek új fehér lakk után, míg ez el nem fogy). Olyan kis bájos lett az összhatás szerintem - avagy olyan hercegnős. :)

Használt lakkok:
Rita Ora for Rimmel - 703 White Hot Love
Rimmel Sweetie Crush - 02 Blueberry Whizz
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer
 
Ha Ti is szeretnétek egy ilyen romantikus-hercegnős matricát, akkor kattintsatok a legelső kép alatti linkre, de persze sok-sok egyéb témájú matrica közül is válogathattok még a nail art szekció alatt - ahogy gondolom azt már tudjátok. :) A szállítás ingyenes, a 10% kedvezményért pedig pötyögjétek be az alábbi kuponkódot majd a megfelelő helyre, ha rendelésre adnátok a fejeteket!
 
 
Ki látta már az új Hamupipőke filmet? Melyik a kedvenc Disney-hercegnőtök? :)

9 megjegyzés:

Franciska írta...

Nagyon jól néz ki. Szerintem ehhez a matricához nem is kell különösebb, bonyolult manikűr alapként, ez így jó, ahogy van :)

Kisné Márti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kisné Márti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tóth-Somogyi Noémi írta...

Oooo, de nagyon cukii! :)

Manna (mannakörmök) írta...

nagyon cuki. :)

Dii írta...

Én is pont az ilyen manikűröket szeretem, ami egyszerű, de nagyszerű :) Ez is nagyon tetszik, a kék szín miatt azonnal tudtam, hogy hamupipőkés :)

Ági írta...

Nagyon szép lett! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen lányok! :)
Diana: This is so nice from you, thank you very much!! :*

Unknown írta...

Ez a matrica ív nekem is megvan és nálam is szerelem volt első látásra:D
Nagyon szép mani lett!:))

Megjegyzés küldése