Manikűr ¤ Japán/kínai tematikájú manikűr

Egész rég volt már manikűr a blogon, pedig ahogy észrevettem, azokat szeretni szoktátok. Habár ezt manapság csak az adott poszt nézettségéből látom, mert mostanában szinte nem is érkezik komment egy bejegyzéshez sem. :( Kicsit azért elszomorít, mert én nagyon szeretem olvasni a visszajelzéseket (és némelyik poszt megírása, összerakása nem kevés időt igényel) és hát elsősorban Nektek írom a blogot, nem pedig magamnak. Félreértés ne essék, én már annak is nagyon örülök, hogy olvassátok a blogomat és köszönöm is Nektek, feliratkozott és más módon rendszeresen követő olvasóimnak ezt! De azért egy hozzászólás, ami névvel, arccal érkezik valakitől mégiscsak jobban esik. Bizony a nyereményjáték el nem indításában is közrejátszott/játszik ez is, ezért most először aközött a pár ember között fogok kisorsolni egy lakkot, aki az elmúlt 1-2 hónapban szánt még arra is pár másodpercet az adott poszt elolvasásán túl, hogy itthagyjon egy megjegyzést (ez ismerős lehet azoknak, akik már régebb óta követnek, hiszen nem egyszer volt már ilyen "játék"). Aztán majd érkezik a rendes nyereményjáték is persze, hiszen mindenképpen jár már az Nektek, kommentelés ide vagy oda. :) 

Most, hogy ezt kiírtam magamból (avagy hogy befejeztem a picsogást :D), jöjjön a lényeg, azaz a manikűr! A Born Pretty Store-nak hála már rendelkezem néhány vizes matricával, ami életmentő lehet akkor, ha szeretnétek valami olyan manit, ami úgy néz ki, mintha órákon át készítettétek volna - közben meg pár perc alatt letudtátok a dolgot. Én most a japán/kínai tematikájú matricámhoz nyúltam, mert bár a legutóbbi csomagomból ez tetszett a legjobban, közben mégis jól eltettem a fiók mélyére. Ne is mondjátok, szégyellem magam anélkül is, de most végre (egy része) felkerült a körmömre! :)

Japán/kínai tematikájú vizes körömmatrica



Fehér alapon képzeltem el legelőször ezt a mintát, így hát most természetesen a fehér lakkomhoz nyúltam először. Illetve a középső ujjam esetében egy narancssárga lakk is előkerült, mert a kiválasztott mintán ilyen színben tündököl a felkelő/lemenő nap. Majd követtem a matricaív hátoldalán lévő utasításokat és előbb kivágtam a választott mintát, majd eltávolítottam róla a fóliát, ezután úgy 15mp-re víz alá nyomtam, végül felhelyeztem a körmeimre, a papírt óvatosan leszedve. Ezek után csak annyi dolgom maradt, hogy a pici vizet felitassam egy zsepivel és a teljes száradás után lekenjem egy réteg fedőlakkal a művet. Nem is olyan bonyolult, mint ahogy elsőre gondolnánk, ugye? :) És ezért a végeredményért mindenképpen megéri megpróbálkozni vele szerintem - de higgyetek nekem, simán menni fog már elsőre is!




Használt lakkok:
Rita Ora for Rimmel - 703 White Hot Love
Essence Cute as Hell - 02
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer

Habár (szerintem) sikerült szépen felhelyeznem a matricát és az nagyon tetszik a körmömön, nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok ezzel a manikűrrel. Nem sorolnám fel a hibákat, szerintem a tapasztalt szem látja azokat, aki meg nem, annak inkább nem hívnám fel rá a figyelmét! :D Inkább másvalamire hívnám fel: ha Ti is kedvet kaptatok a vizes körömmatricákhoz, akkor nézzetek szét a nail art szekcióban és ha megtetszik valami, ne felejtsétek el beütni a 10% kedvezményért az alábbi kuponkódot! (A szállítás pedig, mint mindig, most is ingyenes!)


Ti próbáltátok már/szeretitek a vizes körömmaticákkal készült manikűröket? Hogy tetszik Nektek az én alkotásom?

9 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szép lett szerintem. :)

Franciska írta...

Nagyon jó lett, esetleg még egy szürkét el tudnék benne képzelni, mondjuk a kisujjon, de ez már lényegtelen :D
Én csak nemrég jöttem rá, hogy nem is jól használtam eddig a vizes matricákat, ezért nem sikerült velük szinte egy manikűr sem. Ez így utólag vicces, de akkor nagyon bosszantott, hogy nem sikerültek :D

Nera írta...

A manikűr nagyon jó lett, egyszerű, de nagyszerű. :)
A kommentes dologgal pedig nem vagy egyedül, sajnos ha rendszeresen írok, ha nem, akkor is kevés komment jön, persze a nyereményjátékra meg sok, de nem akarok én sem olyannak kedvezni, aki csak ezért jön a blogomra. :(

Manna (mannakörmök) írta...

de régen vizesmatricáztam már. ideje előszednem őket. :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen lányok! :* :)
FranCiiska: Igen, feldobhattam volna még valamivel, no de majd legközelebb :) Jujj, elhiszem, hogy bosszantó lehetett!
Nera: Akkor nem ismeretlen másnak sem ez a dolog :( A nyereményjátékot mondjuk én csak olvasáshoz kötöm, szóval nem baj, ha nem kommentelnek, de jelentkeznek rá, hiszen az olvasóknak csinálom, olvasni meg lehet hozzászólás nélkül is :D Persze ettől függetlenül nyilván sokkal jobban esne, ha olykor máshova is kommentelnének azok, aki amúgy csak a játéknál szoktak. :)
Manna: Én már tervezem is fejben a következőt! :D

Unknown írta...

Szia Elíz! Ne hagyd, hogy a komment nélkül maradt bejegyzések elkeserítsenek! Rendszeresen olvasom a bejegyzéseidet és bár kommentet nem írok, mégis nagyon élvezem őket. Csak így tovább! ;)

Elíz írta...

Barbara: Köszönöm!! <3

bokorbogi93 írta...

Én nem szeretem a japán/kínai/koreai motívumokat, dolgokat úgymond, de ez tetszik :)

Nóra írta...

óó de kis szép, finom manikűr lett! :)

Megjegyzés küldése