Első ünnepi manikűr

Lehet, hogy korai még ez az ünnepi manikűr, de mivel egy apró módosítással "sima" téli manikűrré lehet alakítani, így úgy döntöttem kiteszem most! 
Az Essence játékára készítettem, a kikötés az volt, hogy valamilyen ünnepi manival jelentkezzünk, s nálam az volt az alapötlet, hogy minél egyszerűbb, hordhatóbb legyen. Abban biztos voltam, hogy zöld színt szeretnék az alapnak, de versenyben volt még egy körömre a piros szín is, illetve utána a díszítéshez arany, ezüst és Hello Holo között dilemmáztam. Végül a lehető legegyszerűbb, azaz az ezüst győzött, méghozzá az Essence "Icy Princess" nevű lakkja. 




Az elkészítése rendkívül egyszerű, bár nem megfelelő méretű szivacs hiányában trükkös tud lenni, nekem sem a legszebben sikerült, mert túl széles volt a szivacsom. Két réteg Essence - "A Walk In The Park" zöldre ütögettem fel az ezüstöt, a gyűrűsujjamon pedig díszítőcsíkok segítségével kreáltam "fenyőfát", melynek a csúcsára egy kis ezüstcsillagot biggyesztettem.
Ez lenne hát az én első ünnepi hangulatú manikűröm, nekem nagyon bejön ez a két szín, külön-külön és együtt is csodásak! Egyébként valószínűleg azért sem bírtam már várni a kirakásával, mert tavaly nem készítettem semmi ilyesmit, na de majd most! :) Úgyis van pár gyönyörű piros lakkom, amik szegények nagyon nélkülözve voltak eddig!

Ti szeretitek az ilyen egyszerű, de nagyszerű manikűröket? A zöld lakkokkal hogy álltok?

5 megjegyzés:

Nóra írta...

szép lett nagyon :)

bokorbogi93 írta...

Nagyon tetszik ! :)

Thimmyke írta...

Nagyon kis aranyos lett! Az a csillag annyira jó :3

Névtelen írta...

Nagyon jó lett :)

hkorinna írta...

Irtó cuki lett, nagyon tetszik! :)

Megjegyzés küldése