Manikűrvadász 6. forduló

Az 5. forduló után szinte azonnal jött is a felhívás a 6. fordulóra, s én ezt egyáltalán nem is bántam, hiszen nem egyszer említettem már, hogy mennyire kedvelem ezt a kis játékot! A házigazda szerepét ezúttal Dii töltötte/tölti be, nála lehetett jelentkezni és tájékozódni minden szükséges információról, mint például a sorrendről, amit én mindig nagyon izgatottan várok. :)
Szint már szokásosnak mondható, hogy ezúttal is egy általam eddig nem ismert bloggert és blogot kaptam párul, de nem bánom, hiszen ez is egyike a Manikűrvadászat pozitívumainak, azaz hogy új blogokat és persze a mögöttük álló bloggereket ismerhessünk meg. A párom ezúttal Judit lett, a Lakkalandok írója - e blogcímből kitalálható, hogy volt választási lehetőségem bőven. Több lehetséges verzió után végül azért ennél a manikűrnél kötöttem ki, mert úgyis most volt még csak Karácsony, az ünnepi hangulat még mindenkinél meg van és amúgy sem igazán volt sok ünnepi manikűr a blogon még ezidáig. :) Bár eddig bátran mertem változtatni a választott manikűrök újraalkotása során, most ezzel a lehetőséggel nem éltem, szerintem egész jól sikerült a másolatom, de győződjetek meg erről Ti magatok! :)




Ne higgyetek annyira a képeknek, ugyanis ez a piros Flormar lakk a valóságban sötétebb vörös, nem tudom miért világosította ki ennyire a fényképezőgép. A gyűrűsujjamon a díszítéshez végre használtam valamit még a Mannától nyert csomagomból! :P Szánom-bánom, hogy van sok olyan dolog, aminek a bemutatásával adós vagyok, no de majd az újévben! A baj egyébként az, hogy minden fiókban várakozó lakkom, díszem olyan tavaszias, vidám, világos színű, amihez most nincs sok kedvem - de ez talán érthető. :) Most viszont kanyarodjunk is vissza a témához és fel is teszem a szokásos kérdésemet:

Hogy tetszik Nektek?

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

18 megjegyzés:

Rúzsnyom Niki írta...

Letisztult, de nagyon szép :)

Névtelen írta...

Nagyon klassz lett!!

Anna írta...

Csodás lett! :)

Thimmyke írta...

Cuki lett! :)

Miss Sziszi írta...

olyan szép letisztult lett :)

Aggie írta...

Igazi modern karácsonyi manikűr ezekkel a színekkel. Nagyon tetszik :)

Eleni írta...

Nekem is nagyon tetszik, és ismételni tudom az előttem szólókat, modern ^^

Tóth-Somogyi Noémi írta...

De cuki lett :)

djkaty írta...

Nagyon szép mindkettőtöké, olyan kis szerényen karácsonyi. Tetszik :-)

Réka írta...

Nagyon aranyos lett, tetszik :)

mesy írta...

Nagyon jó lett, tetszik a geometrikus, ámbár absztrakt magyal :)

Judit írta...

Nagyon szép a megvalósításod. Remélem, te is szeretted viselni ezt a manit, mert én nagyon. :) Annak meg kezdő bloggerként külön örülök, hogy úgy láttad, bőséges a választék a blogomon. Ja, és a vörössel ugyanígy jártam. Úgy tűnik, ez már csak egy ilyen nehezen fotózható szín. ^^

Yvusss írta...

Nagyon szép lett! : )

Viki írta...

Nagyon jópofa lett. :)

Nóra írta...

nagyon szép lett! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)
Emese Darai: nagyon jól sikerült megfogalmaznod, valóban ilyen lett! :D
Judit: Igen, bár nem sokáig volt rajtam, mindenesetre sikerült jobban megnyílnom a piros szín viselése felé! :)

mrs__kovacs írta...

De jól néz ki :]

Névtelen írta...

Ohh ez nagyon jó lett! :)

Megjegyzés küldése